85'

Onder 19 zaterdag, JO19-1, 4e klasse 02

3 mei 2017 19:45

Onbekend

Vanavond alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, tegenstander is  NSVV JO19-2. SSS staat stevig op de 2e plaats en NSVV op de 3e plaats. Het kampioenschap is al vergeven dus deze wedstrijd gaat eigenlijk nergens meer om en beide teams kunnen vrijuit voetballen. De 3 blessuregevallen van de laatste weken zijn weer op hun weg terug en dus zijn Wouter, Aaron en Thijs vanavond weer van de partij, alleen wordt Thijs voor de zekerheid nog even gespaard. Don is nog wel geblesseerd en voor de zekerheid zijn Ryan en Tim v. Z. (beide JO17-1) erbij gehaald. Het is natuurlijk vakantietijd dus de jongens zouden wakker moeten zijn…… dus niet. Binnen 20 minuten is de stand  0-3 voor NSVV. Geen concentratie en nonchalance zorgen voor deze achterstand.  Kan SSS zich herpakken? Ze zoeken in ieder geval de helft van NSVV op en er komen kansen. Een schitterende vrije trap van Ruben zorgt voor de 1-3. Even later gaat een schot van Ryan via een voet van NSVV naast het doel. En dan is daar wederom Ruben die zich vrijdraait en de 2-3 binnenschuift. Dan wederom een vrije trap voor SSS op een mooie plaats en na een kleine onenigheid over wie hem mag nemen is het uiteindelijk Ruben die hem neemt maar de NSVV keeper redt mooi. Na ruim 30 minuten komt de ene van Zetten voor de andere van Zetten. En het is Tim die even later een afgemeten voorzet geeft op Jimi en die zorgt voor de 3-3! Als ze maar willen dan kunnen ze het wel!! De kansen blijven komen voor SSS maar men verzuimt om de leiding te nemen: Ruben en Tim stuiten op de keeper en Hannes mikt naast het doel. Op slag van rust is het Jan die op de voor hem typerende wijze de stand op 4-3 brengt en met deze stand gaat men rusten. De 2e helft begint net zoals de 1e helft en zorgt uiteindelijk voor een 4-5 achterstand. Je zou er moedeloos van worden. Eindelijk is daar dan weer een vloeiende aanval van SSS als Wouter de achterlijn haalt en hem teruglegt op de inkomende Ryan en die knalt de 5-5 tegen de touwen. Vanaf dat moment is het SSS dat het heft in handen neemt. Als de keeper na een schot de bal niet gelijk klem heeft is Ryan er als de kippen bij om te profiteren en de 6-5 binnen te schuiven. De volgende kans komt via Aaron en die legt de bal af op Jan, die zijn laatste wedstrijd speelt vanavond, maar de keeper staat succes voor Jan in de weg. SSS gaat door en krijgt een strafschop en deze wordt feilloos benut door Wouter: 7-5. Het mooie slotakkoord is voor Ryan die na een voorzet van Hannes met een omhaal zorgt voor de 8-5 eindstand. Zo dat was de competitie rest nog een wedstrijd in de voorronde van de HW Bokaal op maandagavond 8 mei tegen SJO Korendijk JO19-1 en alleen bij winst staat SSS in de finale maar uitgaande van het vanavond vertoonde spel zal dat er niet inzitten.