SSS VR1 wint overtuigend met 3-0 van topklasser Barendrecht!

0 - 3

SSS VR1

2 mei 2017 20:00

Vol verwachting gingen we naar Barendrecht. Deze club komt dit seizoen al vaker op ons pad. Al twee maal tegen geoefend en gewonnen. Zou dat nu ook gaan lukken?

SSS VR1 draait als een tierelier in de Hoofdklasse, Barendrecht vecht voor handhaving in de Topklasse. Op papier een wedstrijd waarbij de ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn. Maar niets is minder waar!

SSS legt een puike wedstrijd op de kunstgrasmat. In de eerste helft wordt met een hoog voetballend vermogen de ploeg uit Barendrecht in zijn achteruit gedwongen. Na wat kansjes voor SSS is het in de 20e minuut Linda die de score opent. De bal komt in een scrimmage voor het doel, de keepster laat los en Linda is alert: 0-1. En SSS is los richting Barendrechts doel. Een schot van Mandy spat uiteen op de paal. Een vrije trap op de rand vd 16 levert helaas ook geen doelpunt op. Maar in de 40e minuut komt ie alsnog. Jeanine neemt een sublieme vrije trap. Ashley raakt de bal met haar staart/achterhoofd en kopt m zo binnen: 0-2! Dat is ook de ruststand.

Na de rust komt Barendrecht wat meer aandringen. We zijn wat meer op onze eigen helft. SSS lijkt even te moeten zoeken hoe hier mee om te gaan en komen een paar keer goed weg. Maar langzaam aan herpakken ze zich en Forza! We tellen wel 5 100% kansen die vakkundig door onszelf omzeep worden geholpen. Maar uiteindelijk valt toch nog doelpunt nr3. Celine geeft de bal goed voor op Ashley die m binnentikt: 0-3.

Gewonnen van Topklasser Barendrecht, hoppa!

Nu op naar de halve finale. Deze is dinsdag 16 mei thuis, tegen Berkel, de ploeg van de nieuwe trainer Michel Visser. Dat kan een leuke pot worden!