Vrouwen zaterdag, VR1, Topklasse/hoofdklasse 1e ronde nacompetitie

Marees, C.J.

Onbekend

Fortuna Wormerveer VR1 - SSS VR1: 2 - 1

De bal kan raar rollen. Zeker als je m als team maar niet lekker kan raken.
De eerste helft kwamen we moeizaam op gang. Fortuna, een fysiek sterke ploeg, nam t voortouw. Maar beetje bij beetje kantelde de wedstrijd. SSS wordt sterker en beloond zichzelf. Mandy scoort een fantastische goal: 0-1. Maar geen tijd om achterover te hangen. De bal wordt te kort terug gespeeld en bijna scoort Fortuna de gelijkmaker. Even later breekt Linda uit maar haar inzet gaat naast. Theetijd.
De tweede helft gaan we vol van start. Maar ook Fortuna geeft zich niet gewonnen. Het spel golft op en neer. De scheidsrechter en zijn mannen hebben moeite alles bij te houden en op lijn te blijven. SSS krijgt een paar mooie kansen en Fortuna raakt de paal. Komen we goed weg. Maar t is niet t spel wat we normaal spelen. Het is het eigenlijk allemaal net niet. En dan .....Desiree heeft haar armen keurig langs haar lichaam, de bal wordt er tegenaan geschoten. De heel makkelijk gegeven penalty wordt benut en t staat weer gelijk. We komen maar niet in ons spel en t wordt hard. Wat scheidsrechterlijke dwalingen waarvan de ergste een doelpunt oplevert voor Fortuna. Absoluut buitenspel!
De eindstand is dan ook 2-1. Maar niet getreurd. Volgende week komen ze bij ons. Dan is er ons SSS publiek om ons te steunen en zijn er geen cadeautjes!