76'
78'

29 augustus 2017 20:00

Onbekend

Piershil heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen SSS met 5-2 gewonnen, na 3-0 halverwege. De tweedeklassers, die elkaar dit seizoen ook in competitieverband zullen ontmoeten, maakten er op een zwoele zomeravond een doelpuntenfestijn van. In de eerste helft konden de bezoekers het tempo nauwelijks bijbenen. Na het missen van een grote kans op 0-1 nam de thuisclub het heft in handen. Joost Both pikte de bal af van de treuzelende Sizoo, doelman Minnes moest een strafschop veroorzaken om Both te stoppen. Vanaf de stip scoorde aanvoerder Koedam 1-0. Tien minuten later, in de twintigste minuut, was het weer raak. Jan Jaspers had de bal voor het intikken nadat doelman Minnes onder een corner doorging: 2-0. Joost Both maakte er 3-0 van met een fraaie lob, hij liet ook een enorme kans op 4-0 liggen.

In de tweede helft werd er flink gewisseld, de gasten uit Klaaswaal konden zich voorin vaker later gelden. Na een overtreding van de Piershilse doelman Nijman kon aanvoerder Emiel Elvers vanaf de stip iets terugdoen: 3-1. In de fase dat Patrick Korpel de 4-1 liet aantekenen deed SSS zichzelf te kort, de fraaist kansen werden om zeep geholpen. Op aangeven van Joris Krijger knikte Jaspers de 5-1 in de touwen, van de resterende twee grote kansen wist SSS er nog één te benutten: 5-2. Zaterdag begint voor beide ploegen het bekertoernooi, SSS reist naar Hellevoetsluis voor de wedstrijd tegen 1e klasser Nieuwenhoorn.

bron: Voetbalrotterdam

Filmpje strafschop Piershil
Aanvoerder Wesley Koedam van Piershil opent de score vanaf de stip: 1-0.

Filmpje Strafschop SSS
Aanvoerder Emiel Elvers van SSS verkleint de achterstand tegen Piershil vanaf de stip: 3-1