SSS verliest van SHO

SHO 1

4 - 0

26 augustus 2017 14:30

Fotoverslag van de wedstrijd op het terrein van de Heinenoord, spelend voor de Robey Cup.
Voor rust was er onder andere een mogelijkheid voor Van der Linden, maar de keeper van SHO had een knappe redding in huis. SSS voetbalde goed mee en creërde enkele mogelijkheden. Door onnodig balverlies aan de zijkant gaf SSS de 1-0 weg.
Ruststand 1-0.
Na rust vloeide de energie weg en kwam SSS steeds minder aan aanvallen toe. SHO liep dan ook verder uit naar 4-0. De Robey Cup ging naar Heinenoord. SHO en Sparta AV werden respectievelijk 2e en 3e. SSS eindigde, zonder doelpunten te hebben gescoord, op de vierde plaats.
Komende dinsdag staat de oefenwedstrijd tegen Piershil (tevens tegenstander in de competitie) op het programma. Zij verloren dit weekend van hoofdklasser Rijsoord met 3-0.