90'
Wendy Bom (kopbal)

Meisjes onder 19, MO19-1, Groep 2 01

2 september 2017 15:00

Op deze lekkere zonnige dag mogen we afreizen naar Zoetermeer om het daar om 15 uur op te nemen tegen sv DSO MO19-1. Helaas moeten we het doen zonder onze vaste keepster Mandy, ze moet nog herstellen van een hersenschudding van afgelopen woensdag. Ook konden Fleur, Milou, Lois en Jaimy vandaag helaas niet mee....
Ook moeten we het vandaag en waarschijnlijk alle zaterdagen doen zonder onze vaste trainer/coach Angelo want die moet zaterdags gaan werken.

En zo beginnen we de wedstrijd dus met Sabine op t doel. Britt, Myrthe en Lisa achterin. Sanne Fenna Kim en Nina op het middenveld. Amber Wendy en Demi voorin. En Charaya op de bank. Rene en Leen als coaches

De wedstrijd begint goed want na 2 minuten staan we al met 0-1 voor door voorzet van Demi kon Kim de bal in het netje tikken. En het word nog gekker na 6 minuten is het Amber die uit een corner de bal der in een keer inschiet en zo staan we dus met 0-2 voor. Vandaag zijn we echt de betere en moeten we vandaag dus echt met de winst naar huis gaan. In de 11e minuut is het Amber die de bal voorgeeft vanuit een corner en Kim schiet de bal netjes binnen 0-3. We krijgen nog wel wat kansen maar die gaan der niet in. DSO komt een aantal keer bij ons doel maar Sabine staat gelukkig goed te keepen en zo gaan we de rust in met een 0-3 voorsprong.

In de rust is Amber wegegaan want die moest uiteten dus moeten we verder met 11 meiden en dus geen wissel.
Het is DSO die in de 57e minuut de 1-3 maakt. Maar we zijn daar gelukkig niet van onder de indruk want in de 60e minuut is het Demi met een assist en Kim kan der 3e doelpunt van vandaag erin schieten en zo staat het dus 1-4.
We zitten lekker in de wedstrijd en krijgen nog wat kansjes maar in de 80e minuut gebeurd er iets ongelofelijks het is Kim die de corner neemt en NINA die de bal binnenloopt hahaha. En zo sta je dus met 5-1 voor. Het zijn echt de corners die lekker gaan vandaag want in de 90e minuut is het weer Kim die de corner lekker voorgeeft en Wendy die de bal netjes binnenkopt en winnen we de wedstrijd met 1-6.

Meiden wat hebben jullie vandaag lekker gevoetbald trek deze lijn door dan gaan er dit seizoen vast nog leuke dingen gebeuren en ik weet zeker dat Angelo trots op jullie is hoor, ook al was hij er niet bij.
Rene en Marco bedankt voor het vlaggen.
Kim gefeliciteerd met je hattrick !!!
Oja en Nina denk dat je echt op je hoogtepunt moet stoppen hoor.

Meiden volgende week nemen we het thuis op tegen Dillettant MO19-1 en hoop dat jullie er net zo voorgaan als vandaag.