SSS Mo19-1 wint met ruime cijfers van Dilettant

Dilettant MO19-1

Meisjes onder 19, MO19-1, Groep 2 01

9 september 2017 14:30

P. de Bruin

Vandaag onze eerste thuis wedstrijd van het seizoen. We spelen vandaag  voor de 2e bekerwedstrijd om 14.30 uur  tegen v.v. Dilettant MO19-1. We moeten het doen zonder Mandy, Fenna, Jaimy en Charaya.

Maurice heeft de wedstrijd formulieren ingevuld, scheidrechter piet is er ook en zo kunnen we dus gaan beginnen aan de wedstrijd.

Sabine op ’t doel. Lois, Myrthe en Lisa achterin. Milou  Britt, Kim en Nina op t middenveld en Sanne Wendy en Demi voorin. Fleur en Amber beginnen deze wedstrijd op de bank.

En gelukkig wilde Rene vandaag weer vlaggen (bedankt daarvoor).  En zo is het dus de taak van Rene en Leen om de meiden naar de 2e overwinning te coachen.

We beginnen goed aan de wedstrijd, er ontstaan al gelijk wat kansjes. In de 10e minuut is het Sanne die na een assist van Wendy de bal al binnen weet te tikken 1-0. Al snel daarna volgt ook de 2-0,  wederom is het Wendy met de assist en Demi die de bal netjes binnen schiet. In de 16e minuut is het alweer raak Demi weet de bal bij Wendy te krijgen en die kan zo de 3-0 binnenschieten. Het gaat vandaag lekker met de doelpunten want in de 21e minuut is het alweer raak, Kim kan na een assist van Milou de bal in het netje werken. We krijgen heel wat kansen en kan het vandaag dus eigenlijk niet meer fout gaan.  Na een half uutie spelen is het Amber die de bal aan Kim meegeeft en Kim die de 5-0 maakt. Tot nu toe zijn was Dilettant nog niet echt gevaarlijk geweest maar door even onoplettend te zijn scoren hun net voor rust toch de 5-1. En zo gaan we dus de rust in met een 5-1 voorsprong. En de rust kwam precies op tijd want het kwam met bakken uit de hemel.

Na een kwartiertje rust is het weer gelukkig weer wat opgeklaard en zo kunnen we vol goede moed gaan beginnen aan de 2e helft. In de 55e minuut word er een overtreding gemaakt op Wendy en krijgen we een penalty, Sabine heeft deze wedstrijd nog niet zoveel te doen gehad dus aan haar de taak om deze te nemen……RAAK 6-1.

Het gaat lekker we komen amper in moeilijkheden en de kansen zijn er genoeg. In de 67e minuut is het Britt met de voorzet op Wendy en zo ligt ook de 7-1 in het netje. Omdat Sabine echt super weinig te doen had in het doel neemt Nina het van haar over zodat Sabine ook nog even kan voetballen. En het doelpunten festijn gaat maar door want ook Britt weet in de 78e minuut de bal vanaf een afstandje de bal binnen te schieten en zo staat het dus alweer 8-1. Wat zou het leuk zijn om een keer de dubbele cijfers te halen in ons voordeel, en we zijn daarvoor zeker op de goede weg want in de 84e minuut is het Demi met de assist op Kim en weer zit de bal in het doel 9-1.  In de laatste minuut is het Milou die de bal heel netjes bij Wendy krijgt en Wendy dus zo voor een leeg doel de bal erin kan lopen 10-1. En zo winnen we deze wedstrijd dus met ruime cijfers.

Meiden jullie hebben lekker gespeeld en de 2e bekerwedstrijd gewonnen en nu dus nog eentje te gaan, volgende week tegen Blijdorp MO19-1. We spelen dan pas om 16.00 uur dus zijn jullie vast allemaal weer goed uitgeslapen. Tot volgende week!