...
67'

Meisjes onder 19, MO19-1, Groep 2 01

21 oktober 2017 13:30

Na een weekendje zonder wedstrijd reizen we vandaag af naar Rotterdam om het daar om 13.30 uur op te nemen tegen Blijdorp MO19-1. Deze beker wedstrijd stond al eerder gepland maar kon toen niet doorgaan i.v.m. het slechte weer. Tot nu toe zijn we ongeslagen in de beker dus dat gaan we natuurlijk zo proberen te houden.

Helaas konden Charaya, Sabine, Fleur, Jaimy en Amber vandaag niet meedoen. Maar gelukkig hebben we nog 12 meiden die er vol tegenaan gaan vandaag.
Omdat de meiden pas laat de sleutel van hun kleedkamer kregen begon de wedstrijd 20 minuutjes later.
Maar na een goede warming-up kunnen we om 13.50 uur dan toch aan de wedstrijd beginnen.

We beginnen met Mandy in het doel. Lois, Myrthe en Britt achterin. Milou, Kim, Fenna en Nina op het middenveld en voorin beginnen Sanne, Wendy en Demi. En Lisa begint vandaag op de bank.

We beginnen niet echt heel sterk aan de wedstrijd en je kan al snel merken dat Blijdorp wel een iets sterker team is dan de rest uit de beker dus dit gaat een flink klusje worden. En na 9 minuten staan we al met 1-0 achter.
Na 10 minuten is het Nina die helaas geblesseerd uitvalt met een wond onder de voet. In de 13e minuut krijgt Kim een mooie kans maar helaas….. Mandy staat ook lekker te keepen en houd er heel wat ballen uit. In de 20e minuut mag Kim een corner nemen en die krult de bal netjes het doel in en zo staat het weer 1-1. Het is heel jammer dat we vandaag niet echt de spirit kunnen vinden en zo krijgen we in de 33e de 2-1 tegen en 5 minuten later ook al de 3-1. We gaan dus de rust in met een 3-1 achterstand.

Dus na een bekertje gele siroop en na wat verbeter punten van Rene gaan we beginnen aan de 2e helft.

Ook in de 2e helft gaat het niet echt veel beter, we krijgen wel wat kansjes maar helaas gaat er geen eentje in. In de 63e minuut is het weer Blijdorp die de bal in het netje weet te krijgen 4-1. Ook Myrthe ruimt achterin veel op maar ook zij kan helaas de in de 67e minuut de 5-1 niet voorkomen. In de 75e minuut moet Lois helaas weg en moet Nina toch echt even op haar tanden bijten en nog een kwartiertje meevoetballen. Wendy heeft een mooie actie maar na een stevig duel valt ze vervelend op haar hoofd, gelukkig valt het mee en kan ze toch nog verder voetballen. Demi heeft nog een mooi schot in huis maar die gaat helaas naast. In de 85e minuut moet Kim helaas geblesseerd uitvallen, voor de wedstrijd is der enkel helemaal ingetaped maar helaas heeft ze er toch echt te veel last van gekregen en moeten we de laatste 5 minuutjes met 10 meiden verder. Na 90 minuten mogen we concluderen dat Blijdorp toch wel iets te sterk was voor ons en gaan we met een 5-1 van het veld.

Meiden jullie hebben je best gedaan, maar helaas ging deze wedstrijd niet zo makkelijk als de andere bekerwedstrijden. Volgende week zijn jullie vrij, maar zaterdag 4 november staan we er weer, want dan spelen we om 14.00 uur thuis tegen SHO MO19-2.
Geniet van jullie vrije weekend en tot 4 november…..