62'
70'

Mannen, 1, 2e klasse D

7 oktober 2017 14:30

Een oud 3e klasse SSS tegen  een oud 1e klasse Zuidland  wat zal dat gaan worden. Op een verregend sportcomplex  van SSS begonnen de beide ploegen.  In de stromende regen blies scheidsrechter Spaans voor het beginsignaal en nog geen drie minuten later stond SSS al met 0 – 1 achter.  Het was wederom een matige start van de ploeg van trainer Henk Dirven.

Nagenoeg de wedstrijd vorderde  ging het steeds wat beter met de thuisploeg  maar tot  echte kansen wilde het maar niet komen. SSS  probeerde het wel met wat afstand schoten maar dit resulteerde niet in doelpunten.

De thuisclub  moest  wachten tot de 44 minuut , door een klein foutje achter in de verdediging van Zuidland kwam Dennis de Cauwer aan de bal en stevende op het doel af en ronde dit  mooi af 1-1 .

De bezoekende ploeg liet er geen gras over groeien en in de 45e  minuut haalde Stefan Gerritse van SSS nog net de bal van de doellijn en hierna hoorden beide teams het fluitsignaal voor de rust.

In de tweede helft was SSS veel brutaler, het  leek te spelen zonder  de rem erop. In de 57e minuut profiteerde Frank van der Linden  door een fout van de keeper van Zuidland en schoot de bal binnen de palen. SSS op voorsprong 2 - 1

Dan lijkt het wel dat SSS met een voorsprong niet goed kan omgaan. Uit een vrije trap  door een uitgelokte overtreding werd het al heel snel 2-2 in de 59e minuut.  SSS vergat  te voetballen en Zuidland deed dat wel en kwam in de 67e  minuut op een 2-3 voorsprong . Trainer Henk Dirven  wisselde   Mike van Berkel moest plaats maken voor Glenn Weijts. Verdediger  Stefan Gerritse  ging meer voorin spelen.  Er kwamen nog enkele kansen maar het lukte maar niet om er een gelijkspel uit te halen. Voor de thuisclub uit Klaaswaal nu maar hopen dat het volgende week  beter  zal gaan. Ondanks de regen had de scheidsrechter Spaans het af en toe Spaans benauwd. De arbiter strooide onnodig  met gele kaarten en had zijn reiskosten voor  de K.N.V.B  inmiddels wel terug verdiend.

SSS zal er deze week  weer flink tegen aanmoeten  want  komende zaterdag staat Rhoon op het programma.  Ook deze tegenstander heeft  niet de beste start van de competitie.

SSS speelde met de volgende spelers : Ricardo Minnes ,Geir Sizoo , Tim Lader , Stefan Gerritse , Kjell Hoeve , Feni Bileti , Mike van Berkel,( Glenn Weijts) , Frank van der Linden , Gijs van de Zande , Max Pelkman , Dennis de Cauwer.