We hadden daar nog wat recht te zetten tegen de ploeg, die vorig jaar ons uit de tweede klasse wist te houden.

Het was een geheel ander team waar we tegen kwamen te staan met een flink aantal andere spelers.

Mistig en koud langs de lijn en dan maar hopen dat de spelers met hun spel het publiek warm kon houden.

Wat SSS al verwachtte was een Sparta, die graag wilde winnen en dat was meteen te zien.

Met een hoog tempo startten  de Sparta Pieten en maakten het SSS erg lastig in de begin fase van de wedstrijd.

De eerste kans was dan ook voor Sparta na 2 minuten spelen. Hierna ging het spel toch weer over en weer.

De achterhoede van SSS had het zwaar te verduren maar hield goed stand.

Na 11 minuten spelen waren er de kansen voor Fini Bileti en Max Pelkman, maar beide wisten nog niet te scoren. Maar in de 15e minuut was het toch raak voor de bezoekers. Glenn Weijts bleef goed druk zetten.

Zijn bal  ging via een assist van Max Pelkman naar Feni Bileti en deze laatste scoorde de 0 – 1.

Wie had dat gedacht.

Sparta was even de weg kwijt maar pakte het spel weer op en trok de touwtjes naar zicht toe. Dat leverde een aantal kansen op voor Sparta maar Sylvano  Diepenveen haalde  met een paar prachtige reddingen zijn doel

schoon. Ook Dennis de Cauwer haalde tot twee keer toe de bal van de lijn.

De druk werd te groot en via een corner in de 31e  minuut scoorde Sparta de  1-1.

Door het niet goed weg werken van de bal achterin bij SSS in de 38e  minuut maakte Sparta met een Lucky schot de 2-1 en dat was ook de ruststand.

In de tweede helft begon SSS welvarend, een assist van Sylvano Diepenveen op Max Pelkman leverde haast de 2-2 op. Maar deze assist stierf in schoonheid. SSS bleef het proberen maar eerlijk gezegd was Sparta de betere ploeg. De gasten hadden dan ook het betere voetbal. Er waren bij SSS te veel zessen in het veld en weinig met voldoendes .

In de 68e minuut was het Sparta met een zoveelste aanval uit het niets raak en het was wel 3-1 .

SSS bleef het toch proberen maar zonder resultaat.

Henk Dirven wisselde Glenn Weijts voor Erik Blokland, zodat Dennis de Cauwer de linksback plaats verruilde

om links voorin te gaan spelen.

In de 80e minuut verliet Tim Lader het veld voor Stefan Bervoets. Tim moest het veld verlaten door een botsing met een van de reclame borden achter het doel van Sparta. Voor SSS hopen dat het meevalt.

Het werd toch nog 4-1 uit een rare situatie. Verdediger Geir Sizoo miste een kans op de 4-2 en dezelfde speler ging in de fout,  Sparta profiteerde en maakte de 4 - 1

Dit was de eindstand. Een verdiende uitslag en een beter Sparta. Wij moeten uit gaan kijken naar de wedstrijd van volgende week thuis tegen Piershil en gewoon doorgaan met het getoonde spel.

SSS speelde met de volgende spelers: Sylvano Diepenveen , Geir Sizoo , Tim Lader , ( Stefan Bervoets), Stefan Gerritse , Fini Bileti ,  Emiel Elvers , Glenn Weijts , (Erik Blokland) , Frank van der Linden , Gijs van de Zande , Max Pelkman , Dennis de Cauwer.