SSS slaagt er niet in om de eerste wedstrijd in de 2e klasse te winnen

Berkel 1

Mannen, 1, 2e klasse D

23 september 2017 14:30

Onbekend

Eindelijk na de vriendschappelijke en beker-wedstrijden gaan we startten met de competitie. SSS speelt vandaag in een tenue van Boomstoppel Groen als blijk van waardering aan de in januari overleden vrouw van Joop Lageweg. Na deze wedstrijd gaat dit tenue naar het 3e elftal van SSS.

Nu de wedstrijd: SSS wilde graag deze eerste wedstrijd natuurlijk winnend afsluiten, maar was eigenlijk niet bij machten. De eerste helft was een helft van over en weer aanvallend spel met ook wat kleine kansen. Het spelen in de 2e klasse, daar komt fysiek ook om de hoek kijken en daar moeten we nog stappen in maken. De ruststand was 0-0. De tweede helft werd Gijs van de Zande gewisseld voor Donaldoni Eugenia door de trainer Henk Dirven. Nog geen twee minuten later was de stand 0-1 door balverlies van SSS  op de helft van Berkel. De nummer 7 van Berkel snelde naar het doel van SSS en koos een beetje gelukkig de korte hoek en vloog zo het doel in. In de loop van de wedstrijd kreeg Frank van der Linden nog een mooie kans maar de bal ging aan de verkeerde kant van de paal naast. Door een onbestrafte overtreding, die zeker geel had moeten zijn, op Sylvano Diepeveen moest hij het veld verlaten met een schouderblessure en werd vervangen door Ricardo Minnes. En even later was de laatste wissel een feit: Kjell Hoeve, die een goede pot speelde werd gewisseld door Joeri van Kordelaar. Er waren over en weer nog enkele kansen maar er werd niet meer gescoord. SSS probeerde nog van alles. Stefan Gerritse werd nog naar voren gestuurd maar ook dat mocht niet helpen. Jammer van dit verlies, maar volgende de week nieuwe kansen bij SVS. Ook geen onbekende tegenstander voor SSS.

SSS speelde met de volgende spelers: Sylvano Diepeveen (Ricardo Minnes), Stefan Gerritse, Geir Sizoo, Tim Lader, Kjell Hoeve ( Joeri van Kordelaar), Glenn Weijts, Feni Bileti, Dennis de Cauwer, Frank van der Linden, Gijs van de Zande (Eugenia Donaldoni) en Max Pelkman.