SVS 1

2 - 2

Mannen, 1, 2e klasse D

30 september 2017 14:00

SVS, net als SSS, een ploeg, die vorig jaar nog in de 3e klasse speelde was de tegenstander van vandaag. SSS moest het nog zonder Donaldoni en Erik Blokland doen vanwege hun vakantie. Daarnaast zijn Stefan Bervoets, Gijs v.d. Zande  en Sylvano Diepenveen geblesseerd en Emiel Elvers was nog geschorst. Maar trainer Henk Dirven had er toch 11 op het veld kunnen krijgen en die stonden hun mannetje. De eerste helft was een helft die over en weer ging, beide ploegen hadden hun kansen maar het was de thuisploeg, die als eerst scoorde. In de 25e minuut was het uit een corner raak, de inlopende man van SVS kopte hem mooi in. SSS pakte het spel toch weer goed op en kregen een aantal mooie kansen. Het doelpunt van SSS kwam ook uit een corner, Stefan Gerritse zijn kopbal werd nog van de lijn gehaald, het was Feni Bileti, die de bal als nog inkopte. De 1-1 was een feit  dat was tevens de ruststand. De tweede helft was in het begin een kopie van de eerste helft , maar na verloop van de wedstrijd was SSS de betere ploeg. In de 55e minuut had SSS al op de 2 -1 moeten komen echter was het een paar minuten later Frank van der Linden, die de 2-1 aantekende door goed door te gaan na een foutje in de verdediging van SVS . In de 70e minuut werd  Glenn Weijts vervangen door Aron Prins . SSS leek de pot uit te gaan halen, maar door een klein inschattingens  foutje van de verdediging  ging het mis in de 72e minuut het werd geen 3-1 maar 2-2. SSS was daar door een beetje van slag en kwam daarna nog een paar keer goed weg. In de 80e minuut had Max Pelkman de beste kans op de 2-3, jammer genoeg kopte hij de bal net over. In de 84e minuut paste de trainer nog twee wissels toe Joeri van Kordelaar kwam er in voor Kjell Hoeve en Rens Philippa voor Mike van Berkel. Ja als je in de rust had gezegd we zijn blij met een punt, dan had een ieder daar wel vrede mee van SSS. Gezien het verloop van de tweede helft hebben we 2 punten laten liggen. Wie ook een dijk van een wedstrijd speelde was de scheidsrechter Dhr. A . Lingen  floot een feilloze  pot en liet de kaarten op zak. Maar er zit toch verbetering in gezien de wedstrijd tegen Berkel dus a.s. zaterdag gaan we de pot uit halen tegen Zuidland thuis.

SSS speelde met de volgende spelers: Ricardo Minnes , Geir Sizoo , Tim Lader, Stefan Gerritse , Kjell Hoeve ,( Joeri van Kordelaar) Glen Weijts ,(Aron Prins ) Feni Bileti , Mike van Berkel ( Rens Philippa) Frank van der Linden Max Pelkman , Dennis de Cauwer .