SSS loopt tegen een onverdiende nederlaag aan tegen Zuidland

...
89'

Mannen, 1, 2e klasse D

17 februari 2018 14:30

Thuis verloren tegen deze tegenstander. Eens kijken of we vandaag wat recht kunnen zetten.

Het is gras waar we op spelen. Bert den Tuinder vlagt. Bij CWO bracht het geluk. Je weet maar nooit.. Na het gebruikelijke doelpunt van de pupil van de week begon Zuidland met een hele sterke opening van de wedstrijd. Daar kreeg SSS eigenlijk pas in de 16e minuut een beetje grip op en kwam een beetje beter in haar spel, maar beide ploegen zijn niet echt gevaarlijk in de doelmond.

In de 23e minuut is het Dennis de Cauwer die aan de linkerkant goed door gaat, maar zijn assist krijgt Max Pelkman niet geheel onder controle. Vanaf die tijd gaat de pot gelijk op. SSS doet niet onder voor Zuidland en er komen over en weer kleine kansjes. In de 29e minuut is het Feni Bileti die een enorme kans mist op de 0-1. We blijven in het spel en krijgen enkel corners mee, maar die worden in het algemeen heel slecht genomen, te ver of te laag. De rust stand is dan ook een verdiende 0-0.

In de tweede helft is het in de 49e minuut Max Pelkman die een kans mist op de 0-1. Weer niet de gehoopte voorsprong. In de 55e minuut is er een hele zware overtreding op Kjell Hoeve die door de matig leidende scheidsrechter met geel wordt afgedaan, de kleur rood had hier beter gestaan.

Kjell wordt gelijk gewisseld voor Erik Blokland, dat is in de 56e minuut, daarna is het SSS die de kansen krijgt. Het is Frank van der Linden, Max Pelkman en Stefan Gerritse die kans hebben om te scoren, maar ze krijgen de bal er niet in. Pelkman die in de 67 minuut vrij voor het doel staat maar mist. Het spel gaat heen en weer, maar in de 72e minuut verspeeld Feni Bileti de bal op het middenveld. De tegenstander haalt uit richting het doel van SSS waar de keeper iets te ver voor zijn doel staat en met dit zondagsschot belandt de bal in het doel, 1-0.  Ja, als je ze zelf er niet in trapt, doen hun het wel. SSS zet alles op alles om er nog een gelijkspel uit te halen, maar het is in de 89e minuut uit een corner van Zuidland waardoor de gasten de 2-0 scoren.
Heel zuur deze wedstrijd. Over 14 dagen is het Strijen die thuis op ons wacht. Hoop niet dat er al te veel spelers nog op vakantie zijn voor deze belangrijke wedstrijd.

SSS speelde met de volgende spelers: Ricardo Minnes, Geir Sizoo, Tim Lader, Kjell Hoeve (Erik Blokland), Stefan Gerritse, Feni Bileti, Emiel Elvers, Frank van der Linden, Gijs van de Zande, Max Pelkman en Dennis de Cauwer.