90'
90'

Mannen, 1, 2e klasse D

16 december 2017 14:00

SSS mistte 4 basisspelers die om verschillende omstandigheden niet aanwezig konden zijn. En zo blijkt later in de wedstrijd dat er ook nog enkele spelers hun dag niet hadden. Dan is het moeilijk winnen van een ploeg die de bal redelijk snel liet rond gaan.

Ook nu weer door een persoonlijke fout stond de 1-0 al weer na 1 minuut op het scorebord. Ongelooflijk, wat zou dat nu zijn? Iedere keer starten we zo..

Even later komen we heel goed weg, wanneer een schot binnenkant paal uit het doel vliegt. De paal zou een belangrijke rol gaan spelen vanmiddag. Maar ik zag toch enkele lichtpuntjes. We herpakte ons, maar kwamen toch niet helemaal in ons spel. We kwamen op 1-1 in de 13e minuut door een mooi genomen vrije trap van Glenn Weijts. De wedstrijd was in het geheel geen wedstrijd van hoogstaand voetbal.

In de 27e minuut was het Frank van der Linden die de bal uit een vrije trap net naast het doel schoot. Maar de tegenstander ging toch iets beter voetballen. Tweemaal een schot op doel en tweemaal binnenkant paal uit het doel. SSS heeft geluk. SSS probeert het nog wel met wat kleine kansjes maar kan geen vuist maken. De ruststand is dan gelukkig nog 1-1.

De tweede helft was de tegenstander in zijn geheel sterker als SSS en namen nu ook weer via de paal een 2-1 voorsprong, in de 59e minuut. Drie minuten later weer door een persoonlijke fout de 3-1. Het lijkt even gedaan. In de 70ste minuut moest Gijs van de Zande licht geblesseerd het veld verlaten en Mike van Berkel was zijn vervanger en even later was het Kjell Hoeve die werd vervangen door Julian van Dijk. Stefan Bervoets werd nog vervangen door de goed invallende Ruben Besseling.

Uit een mooie aanval in de 83e minuut: een assist van Glenn Weijts op Max Pelkman, die de 3-2 scoorde. Gaan we het herhalen van afgelopen zaterdag: gelijk spelen, maar de droom was maar 4 minuten lang. In de 87e minuut scoorde Alexandria´66 de 4-2.

Maar toch bleef SSS er in geloven. Het werd dan ook nog 4-3 door weer een vrije trap van Glenn Weijts. Nu wij binnenkant paal. We hadden nog zelfs de kans op 4-4 maar deze kans werd jammer genoeg niet benut. De wedstrijd kreeg nog een raar einde. Een speler van Alexandria´66 had even niet in de gaten dat hij op het voetbalveld liep. Hij dacht in de boksring. Hij deelde een rechtse directe uit aan Mike van Berkel en kon in de blessuretijd nog met rood vertrekken.

Zo eindigde de wedstrijd met 10 tegen 11, maar het was te kort om er nog een gelijkspel uit te halen. Een teleurstellende wedstrijd met te veel spelers die hun niveau niet haalde. Jongens, we gaan nu de winterstop in en we starten de eerste wedstrijd thuis tegen de koploper. Laat zien dat we het kunnen! Alles is mogelijk! Zij spelen nu ook gelijk tegen V.D.L.

Ik wens een ieder die SSS een warm hart toedraagt gezellige dagen en een goede jaarwisseling toe. En we gaan de jongens ook volgend jaar steunen!  We blijven in de 2e klasse, boys!

SSS speelde met de volgende spelers: Ricardo Minnes, Tim Lader, Stefan Gerritse, Kjell Hoeve (Julian van Dijk), Erik Blokland, Emiel Elvers, Frank van der Linden, Max Pelkman, Gijs van de Zande (Mike van Berkel), Stefan Bervoets (Ruben Besseling), Glenn Weijts.