0 - 1

Binnenmaas, FC 2

Mannen, 2, 2e klasse D

19 mei 2018 12:00

Alweer de laatste thuiswedstrijd dit seizoen, tegenstander is Binnenmaas 2. SSS moet winnen en hopen dat Oude Maas 2 verliest om nog een sprankje hoop te houden om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Dit moet gebeuren zonder vaste keeper en dus neemt veldspeler Kevin plaats onder de lat en zal dit niet onverdienstelijk doen. Door de lijst met blessures zijn  Arvid, Jurjen (voetbalschoenen uit de wilgen gehaald),  Jeroen (VE1), Lars (4e) en Ryan (JO19) erbij gehaald. Trainer Rob is met de roparun onderweg vanuit Parijs naar Rotterdam en daarom staat Ed vandaag voor de groep.  In een gelijkopgaande wedstrijd moet Kevin in de eerste helft 1x reddend optreden en aan de andere kant krijgt SSS weinig kansen. In de tweede helft komt Arvid als breekijzer voorin erbij. Binnenmaas komt op een 0-1 voorsprong en SSS zet alles op alles om de gelijkmaker te maken en Arvid is daar nog dichtbij maar hij zal niet vallen. SSS mag van geluk spreken dat de warrig leidende scheidsrechter nu ook een warrige beslissing neemt en Kevin alleen maar geel geeft waar rood ook zeer goed mogelijk zou zijn. Het bericht komt dan binnen dat Oude Maas 2 met 3-0 heeft gewonnen en dat het doek definitief gevallen is voor SSS 2 en na vele jaren in de 2e klasse gespeeld te hebben zakt SSS 2 naar de derde klasse. Het was een seizoen van allemaal net niet en uiteindelijk sta je aan het einde van de competitie op de plaats waar je thuishoort en dat is dus de laatste plaats.  Volgende week de laatste wedstrijd in de 2e klasse uit tegen Botlek 2.