2 - 2

SSS 2

Mannen, 2, 2e klasse D

24 maart 2018 12:00

Op speciaal verzoek is de laatste 8 wedstrijden (of misschien nog wel meer) het wel en wee van SSS 2 weer terug. Vandaag de uitwedstrijd tegen koploper Hellevoetsluis 2. De laatste jaren is het SSS 2 niet gelukt om een punt , laat staan 3 punten mee te nemen naar Klaaswaal.  De aangewezen KNVB scheidsrechter hebben we de afgelopen 25 jaar wel vaker gehad en er wordt dan ook van tevoren op gehamerd om vooral niet te gaan praten….. helaas blijkt dat niet aangekomen te zijn bij de spelers. Al moet ik eerlijk toegeven dat dat niet meevalt met zulke beslissingen. SSS begint goed en komt op voorsprong als Maarten een assist geeft op Julian: 0-1. Nog geen 3 minuten later is het alweer raak voor SSS als wederom Maarten de bal passt op Kevin en die schiet de 0-2 binnen. 2 kansen en 2 doelpunten dat is lang geleden dat SSS zo effectief was. En het lijkt nog mooier te worden voor SSS als een schot van Julian via de keeper over de lijn gaat maar zowel de scheidsrechter als de grensrechter staan op een positie ver bij het spel vandaan om dit te constateren dus gaat het feest niet door. Dan moet Kevin geblesseerd het veld verlaten en in zijn plaats komt Jimi. Het aantal dubieuze beslissingen van scheidsrechter en grensrechter nemen toe en dit zorgt bij veel irritatie bij SSS spelers en veel op- en aanmerkingen richting de scheidsrechter en dat leidt, zoals van tevoren al aangehaald, tot gele kaarten. Als vervolgens nog de leidsman besluit tot een blessuretijd van 9 (!) minuten en laat nu net in de 8e minuut van de blessuretijd de 1-2 vallen. En met deze stand gaan we ook rusten.  In de tweede helft is het eigenlijk alleen maar Hellevoetsluis dat de aanval zoekt en SSS hoopt op een counter. Maar als het ook maar een beetje gevaarlijk dreigt te worden wordt er gevlagd voor buitenspel en dat onrecht leidt alleen maar weer tot meer ongenoegen van SSS kant, tel daarbij alle dubieuze beslissingen van de leidsman bij op en het blijft gele kaarten regenen. Het feit is dat de spelers van SSS hierdoor helemaal uit hun spel gehaald worden. Maar ondanks dit blijft SSS met hangen,  en wurgen en Guus overeind. Met Aaron voor Joeri en 20 minuten voor tijd kan Remy helaas niet verder en wordt vervangen door Hannes. De grootste kans van de 2e helft komt op naam van Aaron als hij op een meter of 16 van het doel de bal net naast het doel knalt. 5 minuten voor tijd gebeurt dan toch het onvermijdelijke en is het 2-2. Na de zoveelste dubieuze beslissing wordt het Rob allemaal teveel en ontploft hij en dat resulteert dan weer in het feit dat hij de laatste minuten achter de boarding moet toekijken.  Een paar minuten later lijkt het ook nog 3-2 te worden als de bal over de doellijn van SSS gaat maar nu komt het goed uit dat de leidsman niet uit de middencirkel komt en dus gaat nu het feest voor Hellevoetsluis niet door. Vrouwen en kinderen eerst de laatste minuten bij SSS en zo blijft het 2-2. Voor het eerst sinds jaren een punt mee naar Klaaswaal maar toch overheerst de mineur.

SSS speelde met de volgende spelers: Guus Tieleman, Jaimy Hamerslag, Mike van Berkel, Remy Sluiers (73e Hannes van Bellen), Joeri van Kordelaar (62e Aaron Prins),  Jeroen Koenraadt, Kevin de Bie (28e Jimi Moritz), Kjell Hoeve, Julian van Dijk, Matthijs van Krugten, Maarten van Rennes