SSS vergeet het de eerste helft af te maken en verliest de wedstrijd in de tweede helft

1 - 3

Rijnm/Hgvl.Sp. 1

23'
Assist: Feni Bileti

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse D

18 februari 2017 14:30

Hooijer, M.

Met de gedachten dat we uit gewonnen hadden, ging de ploeg van SSS met heel veel vertrouwen de wedstrijd aan. SSS zonder Max Pelkman en Frank van Splunter die de lange latten onder gebonden hadden. Het spel ging in de eerste  minuten gelijk op. Het was in de 5e min de spits van RHS die een schot gekeerd zag worden door Sylvano Diepeveen, die later in de wedstrijd SSS zou behouden voor een fikse nederlaag. Uit een corner was het Dennis de Cauwer die de bal goed inkopte,maar ook daar was de keeper de winnaar, uit de terug komende bal was het Stefan Gerritse die de bal jammer genoeg over schoot. RHS gebruikte de snelle spitsen goed en een van hem loste in de 21e min een prachtig schot die onderkant lat er weer uit kwam, dus nog 0-0. Maar SSS deed ook wat terug nu was het wel raak Dennis de Cauwer kopte weer en nu lied hij de 1-0 op het scorenbord oplichten. Het was een heerlijke pot om naar te kijken met kansen over weer en de goed leidende scheidsrechter deed ook een duid in het zakje. Door een fout in de verdediging kon Dennis de Cauwer de bal onderscheppen en voorgeven op Frank van der Linden, helaas was de voorzet net te scherp om de 2-0 te maken. Uit een klein organisatie foutje achter in bij SSS kwam de bal bij de boom sterke spit van RHS en die maakte de bal goed af 1-1. De tweede helft was een andere wedstrijd. SSS vergat te blijven voetballen en liep achter de feiten aan, door een domme fout achterin maakte RHS al heel snel de 1-2 en SSS bleef maar rommelig voetballen. In de 70e minuut was er een wissel aan de kant van SSS: Gijs van de Zande verliet het veld voor Lewis Makengo, maar die kon ook niet een stempel op de wedstrijd drukken. Zoals ik al eerder in het verslag had vermeld was het de keeper van SSS die de uitblinker van de dag was. SSS moest in de 74e minuut verder met 10 man doordat Stefan Gerritsee met rood het veld moest verlaten. Er was nog een wissel: Jurjen Nienhuis er uit en Maurice Zuidijk werd als stormram naar voren gestuurd. Het was echter RHS die de 1-3 nog mocht maken door een penalty wat gelijk de eindstand was. Kortom een leuke wedstrijd om naar te kijken maar geen goed resultaat van SSS. De komende weken zal voor SSS spannend worden want er moet drie keer uit worden gespeeld; Rhoon, Bolnes en S’Gravendeel.

SSS deed het met de volgende spelers: Sylvano Diepeveen, Geir Sizoo, Jurjen Nienhuis (Maurice Zuidijk), Stefan Gerritse , Feni Bileti, Emiel Elvers, Rens Philippa, Lars van Gameren, Frank van der Linden, Gijs van de Zande (Lewis Makengo), Dennis de Cauwer.