70'
85'

Mannen, 2, 2e klasse D

7 oktober 2017 12:00

U heeft natuurlijk de verslagen van SSS 2 gemist. Ik had eigenlijk gehoopt dat een vader, van 1 van de uit de jeugd overgekomen spelers, dit zou overnemen van mij maar dat valt tegen.  Er zit namelijk elke week een oma van de spelers te wachten om over de verrichtingen van haar kleinzoon te lezen. Vandaag alweer de 3e competitiewedstrijd van SSS 2. De eerste 2 wedstrijden zijn helaas verloren gegaan met respectievelijk 2-1 en 3-1. Hadden we vorig jaar een jong tweede en dacht je dat het niet jonger kon, dan kan ik je vertellen dat het dit seizoen een nog jonger SSS 2 is. Door blessures van Jeroen (hopelijk na de winterstop weer inzetbaar), Wouter van Z., Jimi, Rolf en Ruben en het doorschuiven van keeper Ricardo naar het 1e was het weer flink puzzelen voor de trainer ( en vandaar dat er weer eens wat te lezen valt over SSS 2). Onder de lat de 15 (!) jarige Guus, vorige week al uitblinker in de wedstrijd tegen Zuidland 2 (hoorde ik). Guus had eerst nog een wedstrijd met zijn eigen team en stapte van veld 3 over op veld 1 en ’s middags nam hij ook nog plaats op de bank bij SSS 1. Tja die Guus komt zijn zaterdag wel door. Tevens is Rune (JO19-1) erbij gehaald en doet Stefan (1e) wat wedstrijdritme op na zijn blessure. Om klokslag 12.00 uur trappen we af. Beide teams gaan gelijk op met een iets sterker SSS maar toch is het Oude Maas dat op voorsprong komt nadat Guus kansloos is op een van richting veranderd schot. En helaas is het Oude Maas dat ook nog op 0-2 komt als hun aanvaller geheel vrijstaat bij de 2e paal en de bal zo kan intikken. Op slag van rust is het Aaron die beheerst met binnenkant voet de 1-2 ruststand op het bord zet. In de rust wordt Stefan gewisseld voor Hannes. Na rust is het echter Oude Maas dat de 1-3 scoort. Dit is het sein om risico te gaan nemen en alles op alles te zetten dus verdediger eruit en aanvaller erin (Rens eruit en Rune erin). SSS zoekt de aanval en het is Matthijs die de 2-3 binnenkopt. Oude Maas springt slordig om met de kansen die ze wel degelijk krijgen of Guus maakt gewoon een geweldige indruk op ze. SSS gaat door en het is Maarten die de gelijkmaker in de kruising ramt!! (in heel het vorige seizoen 1x trefzeker en dit seizoen al 3x trefzeker, wat een progressie!). Maar heel lang kan SSS niet hiervan genieten want even later staat het alweer 3-4. SSS start een slotoffensief en het is Aaron die de 4-4 binnenschiet en vlak voor tijd nog DE kans op de volle buit maar helaas wordt deze kans niet goed uitgespeeld zodat het bij 1 punt blijft voor SSS ipv de volle 3 punten. Volgende week staat de derby tegen Strijen 2 op het programma.