SSS 2, tijdelijk omgedoopt tot SSS O20, loopt tegen grote nederlaag aan

13 - 0

SSS 2

Mannen, 2, 2e klasse D

26 mei 2018 12:00

Nu degradatie een feit is staat vandaag de uitwedstrijd tegen Botlek 2 op het programma. Door de vele afwezigen vandaag door blessures, vakantie, een festival, werk en 2 spelers in de basis bij SSS 1 is de wedstrijd van de SSS JO19-1 verplaatst zodat Dylan, Rune, Corne, Max, Stan de V. en Ryan vandaag met SSS 2 mee kunnen doen en ook hun oude trainer Lars (4e) is erbij gevraagd. Botlek 2 moet winnen om kans te houden om de nacompetitie te ontlopen en dus beginnen ze fel aan de wedstrijd maar het eerste gevaar is toch van SSS maar het schot van Lars wordt in twee instanties gepakt door de keeper. Aan de andere kant is het eerste gevaar wel direct raak als Botlek uit een vrije trap de 1-0 maakt. Ook de 2-0 en de 3-0 volgen snel. De verjonging wordt verder ingezet als Joeri na 30 minuten niet meer verder kan en Rune er voor hem in komt. Botlek gaat rustig verder en de 4-0 valt uit een strafschop. Voor rust vallen nog de 5-0 en de 6-0. In de 2e helft komen Stan de Vroed, Ruben en Hannes erin. Gelijk vanaf de aftrap: 9-0. Even later gaat een schot van Ruben over en Stan zorgt nog voor wat gevaar maar verder is het aan Botlek om uiteindelijk de eindstand te brengen op 13-0. Hannes moet vlak voor het einde de wedstrijd nog verlaten met een hoofdwond en die hebben ze op Klaaswaal nog even netjes geplakt.  Het was warm, het scoreverloop zat ook niet mee en het team was wel heel erg jong vandaag. Volgend jaar in de 3e klasse kijken of SSS 2 in de middenmoot kan meedraaien.