0 - 3

Nieuwenhoorn 2

Mannen, 2, 2e klasse D

31 maart 2018 12:00

Na het bonuspunt van vorige week zaterdag tegen koploper Hellevoetsluis staat vandaag de belangrijke thuiswedstrijd tegen directe concurrent Nieuwenhoorn 2. Bij verlies is directe handhaving voor SSS 2 zo goed als voorbij en zal het een flinke strijd worden om directe degradatie te ontlopen. Onder het oog van de trainer en leider van NSVV 2 wordt er om 12.00 uur op veld 2 afgetrapt. Het eerste gevaar komt via een vrije trap van Kevin die van richting wordt veranderd maar de keeper is alert en pakt de bal. Verder kabbelt de wedstrijd voort tot de 30e minuut als een aanvaller van Nieuwenhoorn alleen op Guus afgaat maar hij lobt de bal net naast het SSS doel. Een paar minuten later is het toch raak voor Nieuwenhoorn als een speler de bal om de muur heen krult in de hoek:     0-1 en dat is tevens de ruststand. In de tweede helft zal SSS alles moeten geven om de broodnodige 3 punten op Klaaswaal te houden. SSS zet dan ook alles op alles en een voorzet van Rens wordt door Jaimy net naast gekopt. Maarten moet dan helaas geblesseerd het veld verlaten en wordt vervangen door Hannes. Even later is het Remy die een vrije trap gered ziet worden door de keeper. Het spel is rommelig maar de beste kansen blijven voor SSS: een vrije trap van Mark wordt gered door de keeper waarna de bal voor de voeten komt van Jeroen maar zijn inzet gaat over het doel. De allergrootste kans voor SSS komt na een groot cadeau van de scheidsrechter als hij om onduidelijke reden SSS een strafschop geeft. Matthijs is inmiddels gewisseld dus is het Kjell die de strafschop neemt maar deze wordt gepakt door de keeper. In de laatste minuten van de wedstrijd is het alles of niets voor SSS maar Nieuwenhoorn maakt dankbaar gebruik van de ruimte die SSS weggeeft en dat resulteert in de 89e en 90e minuut in de 0-2 en 0-3. En zo zakt SSS 2 naar de laatste plaats in de competitie, het hoogst haalbare is nu nog het halen van de nacompetitie om degradatie te voorkomen of zal er nog een wonder gebeuren want het is en blijft natuurlijk voetbal. Dinsdagavond speelt SSS 2 een oefenwedstrijd uit tegen Oud-Beijerland 2, aanvang 20.00 uur.

SSS speelde met de volgende spelers: Guus Tieleman, Jaimy Hamerslag, Remy Sluimers,(Mark de Bie), Rens Philippa, Joeri van Kordelaar (Ruben Besseling), Kevin de Bie, Kjell Hoeve, Julian van Dijk, Maarten van Rennes (Hannes van Bellen), Matthijs van Krugten (Jimi Moritz), Jeroen Koenraadt.