72'
90'

Mannen, 2, 2e klasse D

7 april 2018 12:00

In de strijd tegen degradatie speelt SSS 2 vandaag thuis tegen Zuidland 2 en die staan in die draaien bovenin mee dus elk punt is meegenomen vandaag. Het begin was nog hoopvol als in de 4e minuut Maarten met een mooie pass Matthijs richting keeper stuurt maar het levert geen doelpunt op alleen maar een hoekschop. Daarna is  het alleen maar Zuidland dat de klok slaat en na 10 minuten staat het 0-1 en 10 minuten later ook de 0-2. Zuidland krijgt kans op kans maar in de afronding faalt de ploeg. En dan lijkt SSS weer gevaarlijk te worden maar de keeper redt maar maakt daarvoor wel hands buiten het strafschopgebied en normaal gesproken is dat geen discussie en rood maar daar denkt deze scheidsrechter iets anders over en geeft niets en een indirecte vrije trap, dat zijn 2 dingen die volgens de regels niet kloppen. Vlak voor rust scoort Zuidland ook nog de 0-3 en wordt het een onmogelijke opgave om een puntje op Klaaswaal te houden. Na rust een beter SSS of gelooft Zuidland het verder wel. Na een uur spelen is het Mark die de 1-3 binnenkopt. Zeven minuten later is het verschil weer 2 als Zuidland er 1-4 van maakt. SSS scoort nog wel via Maarten de 2-4 maar Zuidland scoort de 2-5 en in de laatste seconden van de wedstrijd zelfs de 2-6 en zo blijft SSS op de laatste plaats staan in de competitie.