SSS 2 morele winnaar bij gelijkspel tegen NSVV 2

60'
... (e.d.)

Mannen, 2, 2e klasse D

21 april 2018 12:00

De klassieker waar we het dit jaar mee moeten doen is SSS 2 – NSVV 2. SSS staat laatste en NSVV maakt nog kans op het kampioenschap. Het verschil in de ranglijst was niet terug te zien in de wedstrijd. Met Maarten geblesseerd aan de kant is het bij SSS een stuk rustiger (vocaal gezien) binnen de lijnen. Remy, vandaag met aanvoerdersband,  had nog een mooie mededeling vooraf aan de wedstrijd! Indien u het nog weet vraagt het hem maar gewoon! De 1e helft kunnen we bijna schriftelijk afdoen met 1 schotje tussen de palen van SSS kant en van NSVV kant was het ook minimaal wat men liet zien met als gevolg een logische ruststand: 0-0. In de tweede helft komt de wedstrijd meer tot leven en dat leidt in de 49e minuut tot de 1-0 als een vrije trap van Julian via Jeroen bij Jaimy komt en die scoort. Lang kan SSS er niet van genieten want 10 minuten later komt NSVV ietwat gelukkig op 1-1 als een slap schot van richting verandert wordt door Kjell zodat Sylvano kansloos is. Tja dat is het verhaal van SSS 2 dit jaar. In het laatste deel van de wedstrijd dringt NSVV aan maar  ze spelen het slecht uit en Sylvano is een sta in de weg. Aan de andere kant krijgt SSS een levensgrote kans op de 2-1 als Jimi de bal passt op Jeroen die direct de bal weer op de vrijstaande Julian speelt en die heeft vrijbaan richting de keeper maar de NSVV keeper komt als winnaar uit de strijd en zo eindigt deze wedstrijd in een 1-1 en blijft SSS op de laatste plaats staan.