35'
41'

Mannen, 2, 2e klasse D

14 april 2018 12:15

Vandaag de uitwedstrijd tegen Poortugaal 2. Helaas is Guus afgelopen week geblesseerd geraakt maar gelukkig is Sylvano, na maanden blessureleed, weer fit en maakt vandaag weer zijn eerste minuten onder de lat. De eerste kans in de wedstrijd is voor SSS als Julian alleen richting keeper gaat maar de keeper voorkomt de openingstreffer. Even later werkt Kevin de bal over de lijn alleen zat daar ook de keeper bij en dat schijnt niet te mogen. Poortugaal komt in deze periode zelden gevaarlijk voor het doel van Sylvano. Een hoekschop van Kevin wordt goed ingekopt door Jeroen echter wordt de bal van de lijn gehaald. Even later is daar dan eindelijk de beloning voor SSS als Remy de bal panklaar op het hoofd van Mark legt en die kopt de 0-1 binnen. Iedereen, inclusief scheidsrechter loopt naar het midden maar de grensrechter steek zijn vlag omhoog en de scheidsrechter volgt zijn grensrechter dus gaat het feest weer niet door. Het wordt tijd voor een videoscheidsrechter want die had gezien dat Mark helemaal geen buitenspel stond. Tja en  dan gebeurt er wat er het hele seizoen al gebeurd: da krijg je weer een lullig doelpunt tegen en loop je weer achter de feiten aan: 1-0. Poortugaal is nu wat vaker voor Sylvano te vinden maar met een aantal goede reddingen blijft de schade beperkt. Vlak voor rust volgt dan de verdiende gelijkmaker als Julian de bal tegen de touwen schiet en gaan we rusten met 1-1. In de tweede helft is het weer SSS dat het heft in handen neemt maar het duurt even voordat SSS echt gevaarlijk wordt. Na 25 minuten draait Mark goed weg bij zijn tegenstander en heeft hij vrijbaan naar het doel echter wordt hij onreglementair gestopt  en zou moeten volgen is een vrije trap en een rode kaart echter houdt de scheidsrechter het alleen bij een vrije trap. De vrije trap wordt door Mark snoeihard op de keeper geschoten en in de rebound stuit Julian ook op de keeper. SSS gaat voor de volle winst en dat levert kansen op voor Poortugaal maar een mooie save van Sylvano en even later ook de lat redden SSS. In de laatste minuten DE kans op 3 punten als Hannes er vandoor is maar de geheel vrijstaande Mark over het hoofd ziet en zelf op doel schiet maar zijn schot gaat naast en zo blijft het 1-1 en gaat er 1 schamel puntje mee naar Klaaswaal. Helaas wist de naaste concurrent wel de volle 3 punten te paken en zo staat SSS 2 moederziel alleen op de laatste plaats. Volgende week zaterdag de mini klassieker op Klaaswaal: SSS 2 – NSVV 2 aanvang 12.00 uur