89'

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse D

11 maart 2017 14:30

Sahan, M.

Na twee nederlagen tegen ‘s-Gravendeel was SSS gebrand op een overwinning op de Trekdam. Ondanks de vele omzettingen bij SSS  was het toch SSS dat sterk uit de startblokken kwam met goed en verzorgt voetbal. Maar de eerste kans was voor ‘s-Gravendeel in de 8e minuut, maar trof,  geen doel. Een minuutje later was het Max Pelkman die een minuutje later de 0-1 op het scorebord liet aantekenen. ‘s-Gravendeel kon geen vuist maken tegen SSS en in de 20e minuut was het Frank van der Linden die na slecht weg werken Max de goede pass  afleverde en die kon de 0-2 inschieten. In  de 25e minuut  was het Frank van der Linden zelf die de 0-3 liet aantekenen. Tussendoor moest Maurice Zuidijk het veld geblesseerd verlaten en werd vervangen door Kjell Hoeve  die net nog een hele wedstrijd met het 2e mee had gedaan. Nou geen vuiltje aan de lucht dacht het mee gereisde SSS publiek. Maar in de 27e minuut was het Sylvano Diepeveen die met een prachtige redding de stand nog op 0-3 kon houden maar hij kon niet vermijden dat, ik dacht in de 43e minuut de stand nog op een 1-3 kon worden gebracht, hier zat wel een buitenspel luchtje aan. De ruststand was daardoor onnodig 1-3. In de tweede helft kwam ‘s-Gravendeel iets sterker de kleedkamers uit en je kon merken dat ze zich niet naar de slachtbank wilde en deden er alles voor om de 2-3 er uit te halen. Maar ook SSS wilde er nog wat van maken en daarom werd het nog een leuke wedstrijd met veel spanning en veel kansen voor SSS, Gijs van de Zande en Max Pelkman waren de mensen die de stand naar grote cijfers konden brengen  maar miste in de afronding. En als je ze zelf niet maakt doet de tegenstander het, in de 85e minuut was het ‘s-Gravendeel die de 2-3 aantekende. SSS bleef de aanval zoeken via Dennis de Cauwer en Gijs van de Zande wilde het maar niet lukken, ja en daar was hij weer Max Pelkman in de 89e minuut scoorde hij de 2-4 en dat was gelijk de eindstand. ‘s-Gravendeel riep via de speaker dat de Keeper van ‘s-Gravendeel de man van de wedstrijd was geworden, maar ik en meerderen langs de lijn vonden Geir Sizoo de man van de wedstrijd. Een verdiende overwinning en blijven lekker mee doen. Volgende week weer uit dan tegen Pernis  en de week er op thuis tegen W.F.B .

SSS speelde met de volgende spelers: Sylvano Diepeveen , Geir Sizoo ,Jurjen Nienhuis , Maurice Zuidijk , (Kjell Hoeve) Erik Blokland, Feni Bileti , Emiel Elvers ,Frank van der Linden ,Max Pelkman , Gijs van de Zande , Dennis de Cauwer.