Mannen zaterdag, 1, 3e klasse D

18 maart 2017 14:30

Witte, M.M. de

Geschreven door Peter de Cauwer.

Op het  winderig  terrein van Pernis waren de vaste supporters weer aanwezig om hun cluppie weer aan te moedige ,dus alles was aanwezig om er een leuke middag van te maken. De 1e minuut was  er gelijk een van SSS  een kans voor  Frank van Splunter maar hij miste op een haar. Een minuut later was het Geir Sizoo maar die miste ook het doel. De kansen waren over en weer maar de grootste was  voor Pernis maar de keeper van SSS dit keer Ricardo Minnes die tot 2 maal de bal van de lijn haalde. Het spel ging over en weer SSS was de iets betere ploeg maar het was geen hoogstaande wedstrijd. En we gingen dan de rust in met een 0-0 stand jammer want de kansen waren er wel maar niet verzilverd. De  tweede  helft was van het zelfde laken en pak alleen vond ik het nog slechter . In de 47e  minuut een klein kasje voor Pernis ,maar een minuut later was het raak voor Pernis  Ik dacht Wemesfelder, die de trekker over haalde en de 1-0 liet oplichten op het bord. De wind was gaan liggen en het was opgehouden met regenen ,maar het voetbal was ook gaan liggen. Nog wat enkel kansen voor Gijs tot drie maal toe maar het wilde maar niet lukken  De trainer van SSS bracht Lewis Makengo voor Nienhuis en Stefan  Bervoets voor Frank  van Splunter . Maar het was gelukkig Frank van der Linden, die zorgde dat er temminste nog een punt mee ging naar Klaaswaal , uit een afgeslagen bal maakte hij de 1-1 gezien de gehele wedstrijd verdiend. Maar het was nog niet afgelopen de scheidsrechter vond niet dat hij een belangrijke rol speelde en dat veranderde in de 89 minuut door Emiel Elvers met gelijk Rood van het veld ze zenden( beetje overdreven) en dik in blessuren tijd Geir  Sizoo met zijn tweede gele kaart van het veld te sturen. Onnodig dit ,maar goed je moet het er mee doen, kortom een matige tot slechte wedstrijd die we heel snel moeten vergeten en uit moeten kijken naar W.F.B volgende week.

SSS speelde met de volgende spelers : Ricardo Minnes , Geir Sizoo , Jurjen Nienhuis , (Lewis Makengo) Feni Bileti , Emiel Elvers ,  Frank van Splunter ,( Stefan Bervoets) Frank van der Linden , Erik Blokland , Gijs van de Zande , Max Pelkman , Dennis de Cauwer.