Gezien de tweede helft een verdiende overwinning van SSS op W.F.B.

25 maart 2017 14:30

Scheidsrechter

Sinke, M.G.L.

Onbekend

Het was erg winderig  langs de lijn in Klaaswaal en dat kwam het spel niet te goede. SSS was gebrand op een overwinning  na het resultaat in Pernis. Het was dan ook SSS,  die al na 30 sec  en wederom  na anderhalve minuut de kans kreeg om te scoren maar zagen de kansen naast gaan. Maar in de 12 e minuut moest Sylvano Diepeveen gestrekt gaan om de bal van de doellijn te halen. Geir Sizoo kreeg nog een grote kans maar ook hij benutte  deze niet het bleef heel lang 0-0. Voetballend was niet goed het middenveld had geen grip op de wedstrijd maar we kregen wel de kansen in de 26e en in de 30e minuut Max Pelkman . In de 33e minuut kreeg W.F.B een grote kans maar miste gelukkig  en bij SSS was het Feni Bileti,  die in de 35e minuut net naast schoot. Maar toch was  het spel niet goed jammer dat dit gezegd moest worden,  maar het was gemopper langs  de lijn en tot grote schrik van de SSS supporters scoorde Huib van Heest van WFB de 0 – 1 net voor rust. In de 43 minuut had Gijs van de Zande een grote kans maar ook hij miste de scherpte.

Ik denk dat Pascal van den Hoek wel iets te zeggen had in de rust ,hij wisselde Maurice Zuidijk voor Frank van Splunter en dat gaf wat meer voetbal op het middenveld . Het was dan ook al in de 46e minuut Dennis de Cauwer,  die Frank van der Linden vrij voor het doel zette en de 1-1 stand was geboren. Daarna een schot van Max Pelkman,  die er eigenlijk wel in had gemoeten. Ja en dan was het Stefan Gerritse, die na vier wedstrijden langs de kant had gestaan wegens  een schorsing,  die de 2-1 binnen  schoot. Het spel was eigenlijk voor SSS maar de doelpunten bleven achter wegen ,maar het werd toch nog wel een aantrekkelijke wedstrijd.  Eindelijk was het raak voor Gijs van de Zande uit een mooie aanval schoot hij prachtig binnen 3-1 mooi Gijs dat had je wel verdiend. In de 75e minuut werd Dennis de Cauwer gewisseld voor Stefan Bervoets en in de 78 e minuut Erik Blokland voor Martin van der Graaf. In de 80e minuut was het weer Frank van der Linden,  die de bal opeiste maar dan voor de strafschop binnen te schieten en daarmee kwam de eindstand van 4-1 op het scorebord. Om een lang verhaal kort te maken gezien de tweede helft een verdiende overwinning al had het in de rust ook 5-1 kunnen staan  een wedstrijd van de gemiste kansen en toch met 4-1 winnen.

SSS deed het met de volgende spelers : Sylvano Diepeveen, Geir Sizoo , Jurjen Nienhuis, Maurice Zuidijk (Frank van Splunter ) ,Stefan Gerritse ,Feni Bileti ,Frank van der Linden , Erik Blokland , (Martin van der Graaf), Gijs van de Zande ,Max Pelkman ,Dennis de Cauwer , (Stefan Bervoets)