1 april 2017 14:30

Kolsteren, R.

Geschreven door Peter de Cauwer.

SSS was te gast op het mooie  Sportpark “ Spartacus”

Ze hadden de grasmaaier volgens mij al een tijdje niet gebruikt, SSS speelt op kunstgras dan laten wij het gras twee kontjes hoog staan. Maar dat heeft ze niet geholpen ,het zou de wedstrijd van de onbenutte kansen worden. Maar goed lekker voetbal weer  na wat aftasting en over en weer was het SSS die via een assist van Stefan Gerritse de bal bij Gijs van de Zande afleverde,  maar net niet scoorde en dat deed Max Pelkman ook niet,  maar in de 10 e minuut was het Frank van Splunter, die het net liet bollen 0-1. Maar erg lang hebben we niet voor gestaan want in de 13e minuut was het D.J.S die de staand 1-1 op het scorebord liet aantekenen .SSS was daarna even zoekende ging het zelfde spelletje spelen als de tegenstander terwijl we gewoon beter voetbal de.  Maar na enkele minuten kwamen we weer in ons spel en waren de kansen niet te tellen,  Pelkman en van der  Linden konden de bal er niet in krijgen en ook de goed spelende Feni Bileti miste de kans om te scoren . In de 43e minuut was het Max Pelkman,  die het zijnet wist te vinden ,maar een minuut later was het de zelfde Pelkman die nu even de bal aflag op Frank van der Linden en die maakte net voor rust de 1-2. De tweede helft kozen Pascal en Ed om de zelfde spelers in het veld te laten komen geen wissels dus.  SSS gaat goed uit de startblokken in de tweede helft en In de 50e minuut was het Feni, die een goede bal aflag op Frank van der Linden,  maar ook hij miste deze mooie kans .De kansen bleven maar komen en Max Pelkman , die de gehele achterhoede passeert maar weer niet weet te scoren. In de 70e minuut werd Gijs van de Zande gewisseld voor Dennis de Cauwer en 5 minuten later gaat Max Pelkman weer door maar nu scoort hij de 1-3. Uit een vrije trap kopt Dennis de Cauwer de bal nog op de paal maar weer een minuut later was het weer Max Pelkman,  die weer de bal goed aflag op Frank van der Linden en die tekende de 1-4 aan. In de 84 e minuut was het  Pelkman die gewisseld werd voor Lewis Makengo. Het was Dennis de Cauwer die een mooie steekpass afleverde op Feni Bileti maar de keeper redde  jammer genoeg . We  hadden  de heel goed spelende Fini wel een doelpuntje gegund . Kort om een verdiende uitslag en de uitblinkers aan SSS zijde vond ik Feni Bileti en Frank van Splunter. Volgende week thuis tegen Vlotbrug en laten we die ook maar gewoon winnen staat goed als we no ongeslagen de nacompetitie in gaan. Er wordt langs de lijn al druk gespeculeerd  SSS tegen N.S.V.V  maar de weg is nog lang.

SSS deed het met de volgende spelers: Sylvano Diepeveen , Geir Sizoo ,Jurjen Nienhuis ,Stefan Gerritse ,Feni Bileti .Emiel Elvers ,Frank van Splunter ,Erik Blokland ,Frank van der Linden Max Pelkman(Lewis Makengo)Gijs van de Zande (Dennis de Cauwer).