8 april 2017 14:30

Afalah, A.

Fotoverslag van de zonnige thuiswedstrijd!

Geschreven door Peter de Cauwer.

Lekker zonnig weertje een prachtige dag om te gaan winnen van Vlotbrug. SSS wil graag de goede reeks doorzetten en met winst deze wedstrijd afsluiten. Het is dan ook SSS die de touwtjes in handen neemt .Het zijn Stefan Gerritse en Gijs van de Zande en Max Pelkman die de kansen krijgen om te scoren. Maar het wil niet direct lukken, het is dan Max Pelkman die een assist op Frank van der Linden geeft en die scoort de 1-0 , een verdiende voorsprong. Maar de kansen vielen als rijpe appels maar de voorsprong werd niet uitgebouwd. Max Pelkman had in mijn ogen een strafschop verdiend in de 32 min, maar het was een minuut later Vlotbrug die uit een mooie vrije trap van Clint  van der Veerdonk die de 1-1 scoorde .Daarna waren de kansen weer voor SSS Frank van Splunter miste op een haar  dat was in de 35e minuut  daarna was het weer Frank van der Linden die een mooie kans kreeg maar die werd goed stopt door de keeper van Vlotbrug Dus we gingen rusten met een 1-1 stand. De tweede helft werd Gijs van de Zande gewisseld voor Dennis de Cauwer die teleurgesteld plaats op de bank had moeten nemen. Maar SSS startte weer gretig aan de tweede helft Het was weer Frank van Splunter die de bal op de paal schoot maar in de 53 minuut was het raak terwijl Vlotbrug iets sterker werd maakte Max de 2-1 . Even daarna was het Dennis de Cauwer die Frank van der Linden vrij voor de keeper zette maar die redde het schot van Frank jammer gaan 3-1 Het was de verdediging van SSS die even niet opletten en de 2-2 was geboren. Vlotbrug nam de wedstrijd even over een paar goede kansen maar die gingen over en naast gelukkig. Maar in de 66e minuut is het Dennis de Cauwer die zijn ploeg op een 3-2 voorsprong brengt. Daar na was het weer Dennis de Cauwer die een vrije kans had maar koos voor een assist op Frank van der Linden maar die was net even te hard. DE tweede van Dennis de Cauwer lag in de 70 minuut in het net 4-2 en het was weer Dennis de Cauwer die een assist gaf aan Frank van der Linden in de 72e minuut en de 5-2 was een feit. In de 75 minuut was er een wissel Feni Bileti werd vervangen door Martin van der Graaf. Het was in de 80 en de 81 e minuut weer Dennis de Cauwer met twee loepzuivere  assistente maar de schade voor Vlotbrug bleef beperkt tot 5-2.  Kort om een verdiende overwinning ,maar Vlotbrug heeft zijn huid duur verkocht   Volgende week is het Paasweekend en zijn we vrij de week er op krijgen we bezoek van Botlek waar we nog een appeltje mee hebben te schillen .

SSS deed het met de volgende spelers : Sylvano Diepeveen , Erik Blokland , Geir Sizoo ,Jurjen Nienhuis , Stefan Gerritse ,Emiel Elvers ,Feni Bileti ,(Martin van der Graaf)75e min ,Frank van Splunter ,Max Pelkman , Gijs van de Zande ( Dennis de Cauwer)45min