SSS MO19-1 wint eerste competitie wedstrijd met 0-4 van Kethel Spaland.

SSS MO19-1

Meisjes onder 19, MO19-1, 2e klasse 4

23 september 2017 10:00

Op deze zonnige zaterdagmorgen mogen we vroeg uit de veren want we moeten om 10.00 uur spelen tegen Kethel Spaland in Schiedam. Na een omweggetje ( welke navigatie geef dan ook aan dat het midden in de tunnel ligt hahaha) zijn we eindelijk in Schiedam aangekomen, gelukkig schijnt het zonnetje dus dit beloofd een mooie dag te worden en hopelijk de eerste 3 punten van de competitie mee te nemen naar Klaaswaal.

Helaas moeten we het deze week zonder Charaya en Jaimy doen. Maar we hebben nog 15 meiden over die deze overwinning binnen gaan slepen. We beginnen deze wedstrijd met Mandy in ’t doel. Loïs, Sabine en Lisa achterin. Op het middenveld Fleur, Fenna, Kim en Nina. Voorin beginnen we met Sanne, Amber en Demi. En nog 4 meiden op de bank, Myrthe, Milou, Britt en Wendy. Maurice heeft alles weer netjes ingevuld, gelukkig was Marco zo lief om te gaan vlaggen en dus de taak van Leen en Rene om de meiden naar de eerste 3 punten van de competitie te coachen. We kennen beginne……

We beginnen lekker aan de wedstrijd en krijgen ook al snel wat kansen maar ze gaan er helaas nog niet in. Na een minuut of 20 krijgen we een vrije trap mee maar helaas is het Kim die de bal niet in het netje krijgt. In de 25e minuut krijgen we een nieuwe kans en nu is het Fenna die het mag proberen en die weet de bal achter de keeper te krijgen. 0-1. De rest van de eerste helft krijgen we nog zat kansen en komen we eigenlijk geen een keer in de problemen en zo gaan we de rust in met een 0-1 voorsprong.

Na 15 minuutjes rusten gaan we weer verder met de wedstrijd en hopelijk gaan we het goede spel van de eerste helft voortzetten. En in de 51e minuut is Amber die de bal al in het doel weet te werken. 0-2. We zijn echt lekker aan het voetballen en gelukkig is nu ook eens te zien dat jullie, wat jullie op de trainingen leren dat nu ook eens in de wedstrijd kunnen laten zien. Angelo zal ook zeker trots op jullie zijn. Na 76 minuten is het Kim die weer met fantastische passeerbewegingen de bal bij Sanne krijgt en Sanne zo de 0-3 binnen kan schieten. 4 minuutjes later is het Wendy met de assist en Kim die de 0-4 binnen schiet. Na een duel om de bal is het Milou die helaas geblesseerd uitval, hopelijk valt het mee met der enkel en hoeven we ze niet te lang te missen. We eindigen de eerste competitie wedstrijd met een 0-4 overwinning en zo nemen we op deze zonnige zaterdag onze eerste 3 punten mee naar Klaaswaal.

Meiden jullie hebben super gespeeld en wat zijn jullie gegroeid vergeleken met vorig seizoen. Ga zo door met de trainingen en dan worden er zeker nog zat wedstrijden gewonnen. En wie weet volgt er dan meer…………………