30 september 2017 14:30

Scheidsrechter

S. Veldhoen

Onbekend

Vandaag spelen we om 14.30 uur  thuis tegen v.v. Hekelingen. Na een reeks goede wedstrijden hopen we dat vandaag door te kunnen trekken en zo weer 3 punten binnen te slepen. Helaas zitten de weergoden niet echt mee, vorige week stonden we nog heerlijk in het zonnetje nu kunnen ze naast de lijn de paraplu weer tevoorschijn halen. We spelen vandaag op veld 3 maar waar de lijnen zijn gebleven……??? Maar daar heeft zowel wij als de tegenpartij last van dus we moeten het er maar mee doen.

Helaas kunnen Charaya en Jaimy niet meedoen vandaag. Gelukkig was Jaimy er vandaag wel om de meiden aan te moedigen.

Nadat Maurice de speelsters heeft ingevoerd op het wedstrijdformulier, de warming up klaar is, scheidsrechter Sander aanwezig is  en Chris bereid is om te vlaggen  kunnen we gaan beginnen met de wedstrijd.  Met Mandy in het doel. Lois, Sabine en Myrthe achterin. Milou, Fenna, Kim en Nina op het middenveld. Sanne , Wendy en Amber voorin. En dan hebben we natuurlijk ook nog 4 wissels op de bank, Britt, Demi, Lisa en Fleur. En natuurlijk weer de taak van René en Leen om de meiden weer goed te coachen.

We beginnen best aardig aan de wedstrijd en Wendy en Kim krijgen al snel de kans om de 1-0 binnen te schieten maar helaas wil de bal der niet in. In de 7e minuut is het Mandy die met een mooie redding. Het gaat een beetje over en weer met kansen en het is Kim die weer heel dichtbij een doelpunt komt maar ze raakt de paal. En zo zie je maar wat aan onze kant niet lukt, lukt bij hekelingen wel en zo staan we na 16 minuten al 0-1 achter. En in de 18e minuut zelfs al 0-2. Het moet echt beter vanuit onze kant en gelukkig is het in de 22e minuut Fenna die de bal bij Kim weet te krijgen en Kim die zo de 1-2 binnen schiet. We krijgen echt wel wat kansen maar na een mooie actie van Kim weet Wendy helaas de bal niet achter de keeper te krijgen. En weer is het Hekelingen die in de 35e en 39e minuut wel weet te scoren en zo staan we dus net voor rust al met 1-4 achter. Het is Mandy die met een goede redding de stand gelukkig nog weet te beperken en zo gaan we dus de rust in met een 1-4 achterstand.

Na een bekertje siroop en goede peptalk van René gaan we weer beginnen aan de 2e helft. Gelukkig is het weer ook opgeklaard dus dat moet helemaal goed komen. We beginnen wel wat beter maar de ballen willen er nog steeds niet in. Sanne met een mooie aanval en de bal voorgeeft aan Wendy maar helaas……Ook Demi komt nog in de positie maar de bal gaat helaas naast.

In de 59e minuut is het Kim die de 2-4 binnenschiet en een minuut later is het Britt met een super ingooi en Kim die der 3e doelpunt van vandaag binnen tikt. En zo hebben we de stand dus terug gebracht naar 3-4 en is het weer super spannend.

Helaas kunnen we dit spel niet vast houden en is Hekelingen wel een stukkie beter en krijgen we in de 71e minuut nog de 3-5 tegen en in de 80e minuut ook nog de 3-6. Meiden we zien jullie knokken maar helaas wilt het vandaag allemaal niet zo lukken en verliezen we de wedstrijd dus met 3-6.

Meiden, jullie hebben geknokt en heb wel gezien dat jullie wilden winnen maar helaas gaat het niet altijd zoals je wilt of verwacht. Volgende week nemen we het om 16.15 uur op tegen Barendrecht MO19-2 en dan gaan we er allemaal weer voor de volle 100% tegenaan. Koppies omhoog en lekker trainen van de week. Tot volgende week zaterdag!!!