SSS laat niets over van s.v Charlois 11-0

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse D

6 mei 2017 14:30

Brouwer, C.

Geschreven door Peter de Cauwer.

We hebben uit onze slechtste wedstrijd van het seizoen gespeeld, met deze gedachte gingen de jongens van SSS aan deze wedstrijd beginnen. Heb ook zo’n sterk vermoeden dat de boys er zin in hebben. SSS start met ongeveer dezelfde opstelling alleen Stefan Gerritse was weer terug in de basis. SSS  ging goed van start zo als eigenlijk de afgelopen weken en na 5 minuten spelen was het Frank van der Linden,  die een assist op Gijs van de Zande afleverde en hij schoot de 1-0 binnen. In de 7e minuut was het Dennis de Cauwer,  die weer Gijs van de Zande liet scoren de 2-0 was een feit. De tegenstander had niets te vertellen in de 22e minuut was het s.v. Charlois die voor de eerste keer voor het doel kwam bij SSS. Maar in de 23e minuut was het Frank van der Linden met een goede voorzet waaruit Dennis de Cauwer de bal mooi achter de keeper kopte, 3-0. Even later was het Erik Blokland die aan de geboorte van de 4-0 stond maar helaas raakte hij de paal. Frank van der Linden omspeelde de gehele  achterhoede en legde de bal pan klaar op Dennis de Cauwer , die niet aarzelde om de 4-0 binnen te trappen. Daarna was het Feni Bileti die een assist afleverde op Dennis de Cauwer, de 5-0 en een hattrick was een feit. Met deze stand ging SSS rusten. De tweede helft was niet anders, het zal de tegenstander zijn maar ik heb oogstrelend voetbal gezien van SSS echt genoten van het samenspel.  In de 53e minuut was het weer raak, Feni Bileti mocht de vrije trap nemen aan de rechterkant en hij draaide de bal mooi in de kruising, 6-0 een prachtig doelpunt. Ik wilde net schrijven dat de wedstrijd een beetje indommelde maar toen schoot Erik Blokland in de 63e minuut, vanuit een voorzet van Dennis, de 7-0 binnen. Even later was het Gijs van de Zande die een assist op Frank van der Linden gaf en hij schoot de 8-0 binnen. Dennis de Cauwer had in de 72e minuut kans op de 9-0 maar hij miste op een haar. Gijs van de Zande werd gewisseld voor de lichtgeblesseerde  Max Pelkman en in de 73e minuut werd Erik Blokland gewisseld voor Martin van der Graaf. Tussen de wissels door maakte Frank van de Linden nog even de 9-0. In de 76e minuut was het Feni Bileti die het veld moest verlaten voor Eugenia Donaldoni . Een minuutje later was het weer Dennis de Cauwer die in de 77e minuut de 10-0 inschoot en in de 81e minuut de 11-0 voor zijn rekening nam vanuit een voorzet van Martin. Een tegenstander waar het eind van het seizoen al was aangebroken en waren niet bij machten om SSS maar even in gevaar te brengen. De eindstand is 11-0, je moet het toch maar doen. Volgende week een heel andere pot tegen Rozenburg die nog een klein kansje heeft op de derde periode .

SSS deed het met de volgende spelers: Sylvano Diepeveen , Geir Sizoo , Jurjen Nienhuis , Stefan Gerritse , Erik Blokland,( Martin van der Graaf) ,  Feni Bileti (Eugenia Donaldoni) , Emiel Elvers , Frank van Splunter , Frank van der Linden , Gijs van de Zande, (Max Pelkman) , Dennis de Cauwer.