SSS MO19-1 laat 2 punten liggen in Barendrecht

Meisjes onder 19, MO19-1, 2e klasse 4

7 oktober 2017 16:15

Op deze regenachtige dag reizen we af naar Barendrecht waar we pas om 16.15 uur hoeven te voetballen.

We moeten het ook vandaag weer zonder en paar meiden doen, Charaya, Jaimy, Sabine, Lois en Sanne konden vandaag helaas niet meedoen.

De bidons zijn schoongemaakt, Maurice heeft de wedstrijd formulieren weer netjes ingevuld. Marco is klaar om te vlaggen. Rene en Leen zijn er klaar voor, de meiden zijn er klaar voor, maar het is nog even wachten op een scheidsrechter. 10 minuutjes later kunnen we dan eindelijk beginnen.

We starten met Mandy in het doel. Lisa, Myrthe en Britt achterin. Milou, Fenna, Kim en Nina op het middenveld. En Amber, Wendy en Demi voorin. En Fleur begint vandaag op de bank..,nou ja bank…… ze hebben hier geen Dug-outs  dus vandaag neemt ze plaats onder een paraplu.

We beginnen wel redelijk aan de wedstrijd en Amber en Wendy krijgen wel wat kansen maar helaas gaan ze er niet in. In de 15e minuut krijgt Demi nog een mooie kans met een schot op het doel maar helaas pakt de keeper de bal.  Ook achterin gaat het wel lekker, Myrthe werkt alles weg en zo heeft Mandy dus nog niet echt veel te doen.

Maar helaas in de 20e minuut is het Barendrecht die de bal wel in het netje weet te krijgen. Het was buitenspel maar helaas heeft de scheidrechter dit niet gezien en zo staan we dus na 20 minuten met 1-0 achter. We zijn echt wel de betere partij met meer kansen maar dan moet je ze er wel inschieten. In de 27e minuut is het Kim met een mooie voorzet op Wendy en Wendy tikt m binnen 1-1.

Na 45 minuutjes is het rust en kunnen we tijdens een bekertje thee gaan bedenken hoe we de 2e helft de kansen wel af gaan maken, want kansen zijn er zeker genoeg.

En omdat  deze wedstrijd wat later is  begonnen kon Angelo na z’n werk ook nog even een helftje meepikken om bij zijn meiden te komen kijken. In de 52e minuut Kim met een schot op de paal en daarna gaat ie ook nog eens net voor het doel langs. Het lijkt wel of de doelpunten ons niet gegund zijn. Het word allemaal een beetje onrustiger en we worden wat ongeduldiger en geïrriteerd en dan is het in de 75e minuut Amber die een gele kaart pakt en zo moeten we dus voor 10 minuten met 10 man verder. Het word nog best spannend want Barendrecht krijg ook nog wel wat pogingen om de voorsprong te pakken maar gelukkig staat Mandy goed te keepen. In de 85e minuut is het Demi die nog een kans krijgt om de wedstrijd te beslissen maar zoals het al de hele wedstrijd gaat word het niet goed afgemaakt. En zo gaan we in Barendrecht van het veld met een 1-1 gelijk spel.

Meiden, jullie hadden deze wedstrijd best kunnen winnen als jullie iets meer met geduld en durf hadden gevoetbald. Iets minder op elkaar zeuren en vooral elkaar helpen en coachen in positieve zin. We gaan het volgende week weer opnieuw proberen en dan spelen we om 12.00 uur thuis tegen ZBVH. Hopelijk is het dan weer wat zonniger.