13 mei 2017 14:30

Post, D.A.

Geschreven door Peter de Cauwer:

Rozenburg –SSS 3-0

De laatste competitie wedstrijd voor SSS, daarvoor moeten we afreizen naar Rozenburg, de ploeg die zonder maar iets te hebben gewonnen het seizoen afsluit. Bij SSS begon de wedstrijd, zonder in de warming-up licht geblesseerde  Sylvano Diepeveen. Daardoor moest Ricardo Minnes zijn handschoenen aan doen. De wedstrijd begon zenuwachtig met beide teams,  die wat afwachtend speelden, maar dat werd later toch een leuke pot. Een leuke eerste helft waarin SSS door verschillende spelers niet tot scoren kwam. Rozenburg deed dat wel in de 38e minuut maakte de Rozenburg de 1-0, wat ook de ruststand was. De 2e helft was niet veel anders  een leuke pot om naar te kijken, als je voor SSS bent, was het toch heel anders, het was net of ze er niet bij waren. Gezien  de afgelopen wedstrijden was er geen,  die het niveau haalde . Het was Frank van der Linden, die in de 70e minuut onderuit werd gehaald in het strafschopgebied en de goed leidende scheidsrechter wees naar de stip. Gijs van de Zande was degene,  die de strafschop ging nemen, maar hij miste jammer genoeg vanaf de 11 meter.  In de 79e minuut werd het echter 2-0. Daarna werd het de wedstrijd van de wissels, Frank van der Linden werd gewisseld voor Lewis Makengo en Max Pelkman voor Stefan Bervoets en Fini Bileti voor Donaldoni Eugenia. Dat het in de 89e minuut nog 3-0 werd was voor de statistieken. Helaas heeft SSS afscheid  moeten nemen van de competitie met een nederlaag. De komende week goed de ruggen rechten en op naar de nacompetitie. De tegenstander moet uit de beslissingswedstrijd van VVOR –Berkel.

SSS deed het met de volgende spelers : Ricardo Minnes ,Geir Sizoo ,Erik Blokland , Stefan Gerritse , Emiel Elvers , Frank van der Linden, (Lewis Makengo) ,Max Pelkman ,(Stefan Bervoets ) ,Frank van Splunter , Gijs van de Zande , Fini Bileti ,(Donaldoni Eugenia) ,Dennis de Cauwer.