SSS MO19-1 wint verdiend de derby tegen SHO MO19-

Assist: Kim Vermaas

Meisjes onder 19, MO19-1, 2e klasse 4

4 november 2017 14:00

M. Flanderhijn

Na weer een weekend vrij te zijn geweest spelen we vandaag om 14.00 uur thuis tegen SHO MO19-2. Het begint vandaag lekker zonnig maar als het eenmaal 14.00 uur is gaat het regenen en het ziet er niet naar uit dat dat snel gaat stoppen.

Vandaag zijn Charaya, Fleur, Lisa en Sanne er helaas niet bij. Sanne is geopereerd aan haar amandelen, heel veel beterschap en hopelijk ben je snel weer opgeknapt. Gelukkig gaat het met Jaimy weer een heel stuk beter en kan na lang geblesseerd te zijn geweest weer een paar minuutjes mee doen.

We beginnen deze wedstrijd met Mandy in het doel. Britt, Sabine en Myrthe achterin. Milou, Fenna, Kim en Nina op het middenveld. Amber, Wendy en Demi voorin. Jaimy en Lois beginnen vandaag op de bank.

We beginnen redelijk aan de wedstrijd en krijgen al snel wat kansjes. In de 11e minuut is het Kim die een corner neemt en via een speelster van SHO in het doel beland en zo staan we dus al snel met 1-0 voor. We spelen best redelijk en komen weinig in de problemen en anders hebben we natuurlijk altijd Mandy nog in het doel staan. In de 35e minuut komt na lange afwezigheid Jaimy erin. We gaan na 45 minuten de rust in met een 1-0 voorsprong.

Na een kwartiertje rust, een bekertje siroop en een peptalk van Rene kunnen we beginnen aan de 2e helft.

Het spel is wat chaotischer dan de eerste helft maar we krijgen wel kansen genoeg. Demi krijgt wat kansen om de 2-0 binnen te knallen maar helaas zit dat vandaag niet mee. Ook Nina krijgt nog een kans maar schiet zo bij de keeper in der handen.  In de 82e minuut is het Fenna die de bal naar Milou schiet en Milou met een hele mooie pass naar Kim en die weet de bal wel in het doel te schieten. Het was niet echt een hele beste wedstrijd maar we hebben deze zeker verdiend gewonnen met 2-0.

Meiden jullie hebben vandaag redelijk gespeeld, het was niet altijd best maar jullie hebben je best gedaan. Volgende week hebben we weer een weekendje vrij maar zaterdag 18 november spelen we om 14.00 uur weer thuis maar dan nemen we het op tegen Smitshoek MO19-1. Lekker blijven trainen en tot over 2 weken.