SSS MO19-1 laat kans op ruime overwinning liggen tegen Smitshoek MO19-1

Smitshoek MO19-1

Meisjes onder 19, MO19-1, 2e klasse 4

18 november 2017 14:00

D. van Oudenaren

Vandaag spelen we om 14.00 uur thuis tegen Smitshoek MO19-1, en natuurlijk moeten we weer op veld 3. Na weer een weekendje vrij te zijn geweest zijn we er vandaag weer helemaal klaar voor om de 3 punten in Klaaswaal te houden.  We moeten het vandaag doen zonder Charaya, Fleur en Myrthe.

Fabie komt vandaag kijken en die heeft gelijk de taak gekregen om de hoogtepunten op te schrijven, Leen staat klaar om te vlaggen en Rene is er helemaal gefocust voor om de meiden naar de overwinning te coachen. De meiden hebben er allemaal zin in, de scheids Demi van Oudenaren staat klaar en zo kunnen we dus gaan beginnen.

We beginnen vandaag met Mandy in het doel. Lois, Sabine, Britt en Lisa achterin. Milou, Fenna en Kim op het middenveld en Wendy, Amber en Demi voorin. Sanne, Jaimy en Nina beginnen vandaag op de bank.

We beginnen lekker aan de wedstrijd en krijgen al snel een vrije trap mee doordat er een overtreding op Wendy is gemaakt. Helaas schiet Kim net over. Even later is het Amber die ook een mooie kans krijgt om de 1-0 binnen te schieten maar helaas wilt het balletje er nog niet in. In de 20e minuut is het Amber die dan wel de bal in het netje weet te krijgen. In de 30e minuut is het Kim die met een mooi schot de 2-0 binnen knalt, de bal word nog een beetje van richting verandert door een speelster van Smitshoek maar hij zit er netjes in. Wendy heeft ook nog een mooie kans maar word onderuit gehaald door de keeper ( had wel een penalty moeten wezen). We komen zelf niet in de problemen en krijgen wel heel wat kansen maar kunnen het helaas nog niet afmaken. En zo gaan we dus met een 2-0 de rust in.

Na een bekertje siroop en een oppepper van Rene gaan we weer optimistisch met de 2e helft beginnen.

Al snel in de 2e helft is het Kim die de 3-0 binnen schiet.  We spelen op zich goed maar de scherpte is er niet echt. We krijgen ook in de 2e helft weer volop kansen om de wedstrijd echt te bepalen maar het afmaken zit vandaag niet echt mee. In de 65e minuut is het Smitshoek die voor het doel bij Mandy komt en de bal achter Mandy weet te krijgen 3-1. Het is echt ongelofelijk dat we niet met een 6/7-1 voorstaan. Helaas word de wedstrijd is onsportiever aan beide kanten en loop het einde van de wedstrijd wat grimmig. Na 90 minuten fluit de scheids af en zo winnen we deze wedstrijd met 3-1 en ondanks de overwinning had het natuurlijk met een veel groter doelsaldo moeten zijn.

Meiden jullie hebben vandaag wel met goede inzet gevoetbald maar helaas was de scherpte vandaag  ver te zoeken. Het moet soms ook een beetje mee zitten natuurlijk. Vooral aan het eind van de wedstrijd werden er over en weer dingen gezegd die natuurlijk niet door de beugel kunnen. Probeer als dat gebeurd de wijste te zijn er dus niet tegen in te gaan maar laat je voeten spreken, voetbal is nu eenmaal een contact sport maar vecht het op een nette manier uit op het veld en niet door te kijken wie de grootse mond heeft.

Woensdag  spelen we een oefenwedstrijdje tegen SSS MO15-1. En zorg dat je haar voor de wedstrijd goed zit of ga nog even naar de kapper want dan maken we voor de wedstrijd nog even een team fotootje……… Tot woensdag!!!