SSS MO19-1 herpakt zich in de 2e helft tegen Zuidland MO19-1

...
...

Meisjes onder 19, MO19-1, 2e klasse 4

25 november 2017 11:30

Vandaag reizen we af naar Zuidland waar we om 11.30 uur moeten spelen. We verzamelen om 10.00 uur bij SSS en als iedereen aanwezig is kunnen we vertrekken. Helaas kunnen Fleur, Sanne en Myrthe vandaag niet meedoen. Zuidland heeft evenveel punten (wij wel een wedstrijd minder gespeeld) dus dit beloofd een leuk spannend potje te worden.

We beginnen deze wedstrijd met Mandy in het doel. Wendy, Sabine en Lois achterin. Milou Fenna Kim en Nina op het middenveld. En Charaya, Amber en Demi voorin. Britt, Lisa en Jaimy beginnen op de bank.

Echt sterk beginnen we niet want na 3 minuten staan we al met 1-0 achter. En al snel daarna volgt ook de 2-0. SSS komt wat beter in de wedstrijd en Kim heeft de kans om de 2-1 binnen te knallen maar haar schot komt op de paal. Aan de andere kant speelt Wendy de bal terug op Mandy maar de bal komt daarna voor de voeten van een speelster van Zuidland terecht en kan zo de 3-0 binnen schieten. Helaas is Sabine al geblesseerd uitgevallen en nu moet ook Mandy het veld verlaten met rugklachten. Gelukkig wil Sabine wel proberen om te gaan keepen. SSS komt wel steeds meer in de wedstrijd en krijgt ook steeds meer kansen. Als Amber op randje 16 meter onderuit gehaald word is dat een mooie kans voor Kim om de bal via een vrije trap binnen te schieten maar word door de keeper net naast getikt. Het zit tot nu toe ook niet echt mee. Sabine met 2 mooie reddingen en zorgt ervoor dat we niet nog verder achter komen te staan.  Net voor rust is Kim met een pass  op Amber en die schiet de bal mooi binnen en zo gaan we dus met een 3-1 achterstand de rust in. En dat werd tijd ook want de hagelstenen komen met bakken uit de hemel dus tijd om even op te warmen.

Het ziet er niet naar uit dat het nog droog gaat worden dus na 15 minuten opwarmen moeten we toch weer de kou en de regen in om met de 2e helft te beginnen.

Denk dat het door de kou komt want de eerste minuut ligt de bal alweer in het netje 4-1. Maar SSS word wakker en Amber knalt de 4-2 binnen. We spelen echt een stuk beter dan de eerste helft en er zit toch zeker nog wel meer in. Kim heeft nog een mooie actie in peto maar helaas gaat de bal net naast. Uit een Corner van Amber is het Fenna die uit een kluts balletje de bal in het netje weet te krijgen en zo de aansluittreffer weet te maken, 4-3. Het zit er zeker in om hier op z’n minst nog een punt mee te nemen en we hebben er zeker het geloof in dat dat nog kan. En dan is het weer een mooi samenspel tussen Amber en Kim en die weet zo de gelijkmaker binnen te knallen. En staat net na een 4-1 achterstand ineens weer 4-4 en is alles weer mogelijk. Helaas krijgt Kim 5 minuten voor het einde een trap op haar enkel en moet geblesseerd het veld verlaten. De wedstrijd eindigt in een 4-4 gelijkspel.

Meiden jullie hebben vandaag lekker gevoetbald. Jullie moesten even op gang komen maar jullie hebben je vooral de 2e helft goed herpakt.

Na de wedstrijd met z’n alle naar SSS want de gisteren jarige René trakteert op patat. René nog van harte gefeliciteerd en bedankt voor het lekkers.

Kim is naar de dokter geweest en heeft haar enkel goed verstuikt en gekneusd. Waarschijnlijk is het niet gebroken dus met heel veel rust en goed koelen kan ze hopelijk weer snel met ons meedoen.

Volgende week spelen we thuis om 13.30 uur tegen CWO MO19-1, ze staan met 1 wedstrijd meer gespeeld 4 punten boven ons dus het beloofd weer een spannend potje te worden.