SSS MO19-1 speelt met 2-2 gelijk tegen CWO MO19-1

...

Meisjes onder 19, MO19-1, 2e klasse 4

2 december 2017 13:30

S. Veldhoen

Vandaag spelen we om 13.30 uur thuis tegen CWO MO19-1. En op deze mistige zaterdagmiddag mogen we eindelijk is een keer op veld 1 spelen. We hebben lekker nieuwe warme dekens voor op de bank tegen de kou, dus we kunnen weer gaan beginnen. We moeten ook vandaag helaas weer wat speelster missen, Charaya, onze keepster Mandy, Myrthe is met vrouwen 2 mee, En onze aanvoerster Kim en verdediger Britt zijn er wel bij maar kunnen helaas niet mee spelen dus houden zij vandaag de hoogtepunten bij. Omdat we maar 11 speelsters hebben die vandaag kunnen voetballen zijn Bente en Maud van MO15-1 zo vriendelijk om met ons mee te doen vandaag. Fleur heeft doorgegeven dat ze stopt met voetballen, Fleur we wensen je veel succes verder met wat je gaat doen.

We beginnen vandaag met Sabine in het doel. Lois, Lisa, Wendy en Jaimy achterin. Milou Fenna en Nina op het middenveld en Sanne, Amber en Demi voorin. Maud en Bente beginnen op de bank.

De eerste 10 minuten zijn wat rommelig en zijn er aan beide kanten weinig kansen. In de 11e minuut is het Nina met een mooi schot op doel maar helaas gaat die net naast. SSS is wakker en gaat er nu lekker de duels in, zo is het Sanne die in de 17e minuut goed druk zet op de keeper van CWO en zo de 1-0 binnen weet te werken. Helaas is het voor korte duur want in de 20e minuut is het CWO die van afstand zo de 1-1 binnen schiet. In de 21e minuut gaat Amber eruit, komt Bente erin en verhuisd Wendy naar de spits. De 33e minuut speelt Fenna de bal naar Sanne en die schiet de 2-1 binnen. In de 39e minuut is er een vrije trap voor CWO en Sabine met een mooie redding die ons op voorsprong houd. Zo gaan we de rust in met een 2-1 voorsprong.

Na een kwartiertje opwarmen ( wat echt wel nodig was met dit weer) kunnen we weer beginnen aan de 2e helft.

De 2e helft gaan Demi en Sanne eruit en komen Amber en Maud erin. We spelen lekker en vechten goed door om de 3 punten hier te houden. Het is een leuk potje en het gaat dan ook gelijk op. Sabine staat lekker te keepen en iedereen is ook lekker aan het voetballen. In de 75e minuut word Nina gewisseld voor Demi en gaat Maud op links half spelen. In de 78e minuut is het toch CWO die nog wel het doel weet te vinden en is het 2-2. Na 90 minuten fluit de scheids af en eindig deze wedstrijd in een 2-2 gelijk spel. Over de gehele wedstrijd gezien wel een terechte uitslag.

Meiden jullie hebben vandaag lekker gevoetbald. Ondanks het gemis van een aantal sterkhouders hebben jullie vandaag goed gevoetbald en er alles uitgehaald wat erin zit. Trots op jullie!!! Kim en Britt bedankt voor het bijhouden van de hoogte punten he!

Volgende week spelen we om 12.00 uur uit in Dirksland tegen DVV’09 MO19-2. Hopelijk zijn een hoop zieke en geblesseerde dan weer op de been en kunnen we er weer volop tegenaan om daar de 3 punten binnen te slepen. Tot volgende week!!!