SSS MO19-1 verliest laatste wedstrijd van 2017 tegen DVV 09 MO19-2

3 - 0

SSS MO19-1

Meisjes onder 19, MO19-1, 2e klasse 4

9 december 2017 12:00

Op deze koude zaterdag reizen we af naar Dirksland waar we om 12 uur spelen tegen MO19-2. Maar omdat Nina nog even voor de wedstrijd naar een opendag van school moest en dus niet optijd aanwezig kon zijn waren ze van DVV 09 zo sportief om de wedstrijd een kwartiertje later te laten beginnen. Helaas hebben we ook vandaag veel zieken en geblesseerde dus het word aanpoten voor de overgebleven 11. Jaimy, Myrthe, Mandy, Sabine en Kim spelen vandaag helaas niet mee. Gelukkig hebben Kim en Sabine wel de kou getrotseerd om de meiden aan te moedigen.  Omdat onze 1e en 2e keepsters vandaag niet mee kunnen doen is het Nina die er vandaag voor moet zorgen dat ze haar doel schoon houd.

Als iedereen dan om 12.15 uur aanwezig is kunnen we gaan beginnen.  Met Nina in het doel. Lois, Britt Lisa en Wendy achterin.  Milou, Fenna en Charaya op het middenveld en Sanne, Amber en Demi voorin.

We beginnen niet heel scherp aan de wedstrijd want na 3 minuten staan we al met 1-0 achter. Maar snel daarna is het Sanne met een schot op doel maar die gaat net naast. Het is allemaal een beetje rommelig en aan beide kanten niet echt hele grote kansen. Na een half uurtje is het Nina met een mooie redding en Wendy die goed op staat te letten en zo de bal nog net voor de voeten van de tegenstander weg weet te werken. Demi heeft ook nog de kans om net voor rust de gelijk makker binnen te schieten maar ook die bal wilt er niet in.En dan gaan we na 45 minuten dus de rust in met een 1-0 achterstand.

Na 15 minuutjes opwarmen en een bekertje siroop gaan we de 2e helft weer beginnen. Het is een beetje een rommelige saaie wedstrijd en niet echt hele grote kansen aan beide kanten. Na een overtreding van Lois krijgen we een penalty tegen. Helaas zit die er in, Nina zit nog wel in de goede hoek maar ze kon m niet stoppen. 2-0. Fenna weet de bal binnen te schieten maar de scheidrechter had al gefloten om een overtreding, dus vrije trap, helaas schoot ze die net over het doel. Milou krijgt ook nog wat kansen om een doelpunt te maken maar ook haar is dit vandaag niet gegund. Aan de andere kant lukt het DVV 09 wel om nog de 3-0 te scoren en zo verliezen we deze wedstrijd met 3-0.

Meiden dit was de laatste wedstrijd van 2017. Vandaag moesten we veel sterk houders missen en ook speelden er vandaag veel die niet helemaal fit waren, ondanks alles hebben  jullie goed je best gedaan alleen zat het er vandaag niet in.  Jullie hebben nu ander halve maand rust (op zaterdag) . En ik hoop dat jullie volgend jaar weer allemaal fit op het veld staan. Ik wens jullie hele fijne kerstdagen en een sportief 2018! Tot volgend jaar!!