Winst in laatste oefenwedstrijd voor herstart competitie

Zwervers, IJVV de 1

1 - 3

20 januari 2018 14:30

Na de verrassende mededeling van donderdagavond dat de trainer ons aan het einde van het seizoen gaat verlaten (zie nieuwsbericht op sssklaaswaal.nl) volgt vandaag de laatste oefenwedstrijd voordat volgende week zaterdag de competitie weer van start gaat. Met een aantal geblesseerden (Glenn Weijts, Sylvano Diepeveen en Dennis de Cauwer), vakantie (Max Pelkman), verhinderd (Joeri van Kordelaar) en het feit dat SSS 2 dit weekend op trainingskamp is, wordt het puzzelen voor de trainer. Dus is na zijn wedstrijd met de JO17 Guus Tieleman doorgekomen om het doel weer te verdedigen en is Lars in ’t Veld (SSS 4) aangesloten. Op veld 3 wordt er om 14.30 uur afgetrapt. Al snel blijkt dat het een rommelige wedstrijd zal gaan worden. Er komen wat kansen voor beide partijen maar gescoord wordt er niet. Na ruim een half uur is het Frank van der Linden die de bal aangespeelt krijgt van Kjell Hoeve en Frank van der Linden knalt hem hard en laag binnen: 0-1. Ongeveer 10 minuten later is het Frank van der Linden die voorzet en bij de 2e paal staat Emiel Elvers geheel vrij om de bal binnen te tikken en staat de ruststand van 0-2 op het bord. In de 2e helft wordt het nog iets rommeliger maar desondanks komen er veel kansen voor SSS maar de bal gaat er niet in. Aan de andere kant is het Guus Tieleman die 2x moet ingrijpen en een andere keer helpt de paal hem. Dan krijgt IJVV de Zwervers een makkelijk gegeven strafschop en ondanks dat Guus Tieleman in de juiste hoek duikt is het raak: 1-2. Nog een paar minuten later krijgt SSS een strafschop na een handsbal van een verdediger maar helaas wordt de strafschop van Lars in ’t Veld gepakt door de keeper. Uiteindelijk wordt de eindstand 1-3 als na een schot van Frank van der Linden de bal  uiteindelijk via een verdediger van IJVV de Zwervers in het doel belandt: 1-3. Hopelijk gaat het benutten van de kansen volgende week tegen Hellevoetsluis een stuk beter.

Opstelling SSS: Guus Tieleman, Geir Sizoo, Tim Lader, Stefan Gerritse, Kjell Hoeve (75e Stefan Bervoets), Feni Bileti (46e Mike van Berkel) , Emiel Elvers, Stefan Bervoets (46e Lars in ’t Veld), Frank van der Linden, Erik Blokland, Gijs van de Zande