13 januari 2018 14:30

Scheidsrechter

D. Kayen

Onbekend

Vandaag de eerste oefenwedstrijd na de winterstop en wel thuis tegen eerste klasser DCV. Een aantal afwezigen vandaag en zo kan de 15 jarige Guus Tieleman zijn debuut maken onder de lat,  verder zien we ook het basisdebuut van Julian  van Dijk. Binnen 3 minuten is het al 0-1 voor DCV na een onhoudbaar schot en in minuut 17 is het 0-2.  Als in de 25e minuut een vrije trap van Frank van der Linden niet goed verwerkt wordt door de verdediging van DCV komt de bal voor de voeten van Max Pelkman en die scoort 1-2. Voor rust is er dan alleen nog een kans voor Pelkman maar zijn kopbal gaat over het doel. Ruststand 1-2. In de tweede helft geen echt grote kansen voor SSS. Aan de andere kant zijn er wat kansen voor DCV maar Tieleman staat goed te keepen. Zo gaat de eerste oefenwedstrijd van 2018 verloren worden en wacht dinsdagavond een weerzien met oud-trainer Pascal van den Hoek die met zijn huidige  club GOZ naar Klaaswaal komt.

SSS speelde met de volgende spelers: Guus Tieleman, Geir Sizoo, Rens Philippa (46. Stefan Gerritse), Tim Lader, Kjell Hoeve (46. Joeri van Kordelaar) , Frank van der Linden (46. Glenn Weijts), Feni Bileti, Mike van Berkel (46. Emiel Elvers),  Julian van Dijk (46. Stefan Bervoets), Dennis de Cauwer, Max Pelkman