6 - 1

GOZ 1

16 januari 2018 20:00

J. Jongenotter

De 2e oefenwedstrijd in 2018 is thuis tegen GOZ met oud SSS trainer Pascal van den Hoek. In de eerste helft zie je niet echt het verschil tussen de 2e klasser en de 4e klasser. De eerste 10 minuten zijn de meeste kansen voor GOZ en daar zit een hele grote kans bij maar GOZ krijgt de bal er niet in. In de 12e minuut is het Max Pelkman die profiteert van een foutje van de keeper en de bal zo in het lege doel kan schuiven: 1-0. De volgende kans voor SSS volgt na een voorzet van Julian van Dijk maar Max Pelkman kopt de bal net over het doel en niet veel later gaat Julian van Dijk alleen op de keeper af maar de keeper voorkomt een doelpunt. Vervolgens zijn de beste kansen voor GOZ maar ze weten het net niet te vinden. Want of Ricardo Minnes staat in de weg of de bal gaat via een SSS verdediger naast of het GOZ vizier staat niet op scherp. In de tweede helft zien we een veel gretiger en feller SSS. Waren de  kansen voor SSS in de 1e helft op 1 hand te tellen, in de 2e helft kom je handen tekort om de kansen te tellen. Max Pelkman scoort al snel de 2-0 en even later wordt een voorzet van diezelfde Max Pelkman door een verdediger van GOZ in eigen doel gewerkt: 3-0. Aan de andere kant voorkomt, de in rust ingevallen,  Guus Tieleman met een mooie save een treffer van GOZ.  SSS zet aan en Gijs van de Zande kapt, draait, kapt en uiteindelijk lobt hij de bal over de keeper in het doel 4-0. De 5-0 komt via een kopbal van Max Pelkman. 10 minuten voor tijd is het GOZ dat de spreekwoordelijke eer redt en de stand op 5-1 brengt. De eindstand wordt bepaalt door Frank van der Linden die 8 minuten voor tijd de 6-1 binnenschiet. Aanstaande zaterdag de laatste oefenwedstrijd, uit naar IJVV de Zwervers om 14.30 uur, voordat het echte werk weer gaat beginnen.

Opstelling SSS: Ricardo Minnes (46e Guus Tieleman), Stefan Bervoets, Rens Philippa (46e Geir Sizoo), Stefan Gerritse, Joeri van Kordelaar (46e Kjell Hoeve), Mike van Berkel, Erik Blokland, Frank van der Linden, Dennis de Cauwer (46e Gijs van de Zande), Max Pelkman, Julian van Dijk