SSS MO19-1 verliest eerste oefenwedstrijd van 2018 tegen v.v. Papendrecht

Papendrecht MO19-1

7 - 0

SSS MO19-1

20 januari 2018 10:30

Op deze grijze zaterdag reizen we af naar Papendrecht om daar onze eerste wedstrijd van dit jaar te spelen. Vandaag is ook onze nummer 9, Amber jarig en die blaast vandaag 18 kaarsjes uit, van harte gefeliciteerd. Daarom kon ze vandaag helaas niet meedoen, ook moesten we vandaag Charaya, Jaimy, Sanne en Kim missen. Gelukkig is Kim wel meegegaan om de meiden aan te moedigen.

Omdat er op het veld nog een andere wedstrijd bezig was beginnen we 8 minuten later. Dus als iedereen op z’n plekkie staat kunnen we beginnen.

We starten met Mandy in het doel. Lisa, Sabine, Myrthe en Britt achterin. Lois, Fenna en Nina op het middenveld en Wendy, Milou en Demi voorin. We beginnen niet echt scherp aan de wedstrijd want de tegenstander krijgt al snel wat kansen. Na 5 minuten is het na een 1 op1 met Mandy al 1-0. Een minuut later leg de bal alweer in het netje maar word afgekeurd op buitenspel. Een minuut of 6 later is het dan helaas wel weer raak voor Papendrecht en knallen ze ook de 2-0 binnen. Hebben de meiden het te koud, zijn ze nog niet wakker…? We komen in ieder geval geen moment in de wedstrijd en dan ook nog de 3-0 tegen. En als alles dan toch al niet meezit valt ook Wendy na 20 minuten nog ziek/geblesseerd uit en moeten we verder met 10 man. Ook de 4-0 blijft niet uit en gaan we dus al met een flinke achterstand de rust in. De 2e helft begint wel wat beter van onze kant en krijgen ook wat kleine kansjes maar helaas gaat ook het schot van Fenna er niet in. We spelen nu ondanks een man minder wel beter als in de eerste helft maar het lijd niet echt tot grote kansen. Na een half uur in de 2e helft weet Papendrecht toch weer het doel te vinden en gaan de 5-0, 6-0 en zelfs nog de 7-0 erin en verliezen we deze oefenpot dus met ruime cijfers.

Helaas, helaas maar vandaag zat het er niet in om lekker te spelen en dit potje te winnen, volgende week nieuwe kansen want dan spelen we thuis om 14.00 uur tegen Rijsoord MO19-1.
En hopelijk zit het dan wel mee. Tot volgende week!