88'

2e klasse 4

17 februari 2018 14:00

M. Flanderhijn

Na 3 weken geen wedstrijd te hebben gehad is het vandaag eindelijk weer tijd om het veld op te gaan. Op deze lekkere zonnige zaterdag nemen we het thuis op tegen Dilettant MO19-1.

Vandaag missen we Sanne, Wendy en Jaimy. Ook onze vlagger Leen zit in de lappenmand maar gelukkig waren Leen, Wendy en Jaimy er om de meiden aan te moedigen. Marco was zo lief om de eerste paar minuten even te vlaggen totdat Angelo er was die het stokje kon overnemen.

We beginnen vandaag met Mandy in het doel. Lois, Myrthe, Britt en Lisa achterin. Milou, Fenna en Charaya op het middenveld en Amber, Kim en Demi voorin. Nina en Sabine beginnen vandaag op de bank.

We starten de eerste helft goed want na 5 minuten is het al raak, Myrthe knalt de 1-0 binnen.  En 2 minuten later Milou met de 2-0.  We spelen lekker en het zit er vandaag ook echt in om lekker te voetballen en zeker een beetje aan het zelfvertrouwen te werken. In de 15e minuut is het Kim die de 3-0 maakt , en hoe lekker is dat na een lange blessure… In de 20e minuut is het Kim met een assist op Milou die weer het netje weet te vinden 4-0. Het kan maar niet op want 3 minuten later is het weer raak en is het Kim die na een voorzet van Amber de 5-0 binnen schiet. Amber krijgt ook nog wat kansen om te scoren maar het zit haar niet echt mee, eerst komt die op onderkant lat, daarna op de keeper en dan een paar minuten later ook nog een schot op de paal. Maar in de 34e minuut neemt Amber een goede corner en daaruit kan Britt de 6-0 binnen schieten. En geloof het of niet maar in de 42e minuut is het ‘’onze nummer 7’’ Demi die de 7e goal van afstand binnen knalt. We zijn echt nog geen minuut in de problemen gekomen en spelen constant op de helft van de tegenpartij. Kim weet in de 44e minuut ook nog de 8-0 te maken. En op slag van rust is het Nina met een goede pass naar Amber en gelukkig weet Amber nu wel het netje te vinden en zo gaan we dus met een 9-0 voorsprong de rust in.

Na 15 minuutjes rusten en een lekker bekertje siroop is het weer tijd om aan de 2e helft te gaan beginnen.

En we gaan gewoon verder waar we in de eerste helft zijn gebleven want na 3 minuutjes spelen is het Fenna met een assist op Kim en zo staat het alweer 10-0. Het lijkt erop dat we iets slordiger gaan spelen en is er zelfs een kans voor Dilettant maar ondanks dat Mandy niet veel te doen heeft staat ze goed op te letten en kan zo voorkomen dat Dilettant weet te scoren. Het doelpunten festijn houd maar niet op in de 72e minuut weet Sabine, Fenna te vinden en die schiet de 11-0 binnen. Het is een beetje rommelig voor het doel van de tegenstander maar Fenna weet in de drukte toch de bal in het doel te krijgen 12-0. In de 78e minuut is Britt die ook nog een keer het doel weet te vinden en de 13-0 binnen tikt.  En omdat 13 echt een ongeluks getal is schiet Kim ook de 14-0 nog maar binnen. En na 90 minuten eindigt deze wedstrijd dus in een 14-0 overwinning voor SSS.

Meiden jullie hebben lekker gevoetbald, deze wedstrijd moet goed zijn geweest voor jullie zelfvertrouwen en hopelijk kunnen jullie dat volgende week voortzetten als we het dan opnemen tegen Zuidland MO19-1.

Een negatief dingetje, na de wedstrijd is het wel zo fijn als we met zé ALLE nog even alles opruimen en niet gelijk van het veld lopen en dat het dus altijd dezelfde zijn die moeten opruimen.  Maar ik vertrouw erop dat dit de volgende wedstrijd wel goed gaat komen.