SSS MO19-1 blijft ongeslagen in de competitie na de 4-2 overwinning tegen Blijdorp MO19-1

SSS MO19-1

4 - 2

Blijdorp MO19-1

2e klasse 4

18 april 2018 20:00

K. de Bie

Vandaag staat er weer een avond wedstrijdje op het programma en deze keer tegen Blijdorp MO19-1.  Het is een lekker weertje voor zowel toeschouwer als speelsters dus dat beloofd veel goeds. Zouden de meiden het voor elkaar kunnen krijgen om ongeslagen te blijven in de competitie????

Ook vandaag moeten we helaas weer wat speelsters missen, Britt en Lisa zijn er vandaag niet bij.  Jaimy is nog geblesseerd maar is er wel bij voor de support.  Sanne is helaas tijdens de warming-up afgevallen omdat ze toch te veel last had van haar been.  Na een flinke blessure is Demi  Bravenboer  weer redelijk hersteld en gaat weer proberen mee te doen. Angelo is vandaag benoemd tot vlagger en Rene en Leen mogen lekker in het zonnetje de meiden naar de overwinning coachen.

We starten vandaag met Mandy in het doel. Lois, Sabine, Naomi en Myrthe achterin. Kim, Fenna en Beaudine op het middenveld. Voorin  met Milou, Demi v. Oudenaren en Chantal.  Charaya, Wendy, Demi Bravenboer en Nina beginnen op de bank.

Het beloofd een spannende wedstrijd te worden en dat is ook al snel te merken. Het gaat aardig gelijk op. Wij krijgen wel wat kansen maar de keepster van Blijdorp staat goed te keepen en het lukt ons (nog) iet om de bal in het netje te krijgen. En als je zelf je kansen die je krijgt niet afmaakt is het extra zuur als Blijdorp in de 30e minuut wel weet te scoren. Gelukkig zijn we er niet echt van onder de indruk want 3 minuten later weet Beaudine na een assist van Demi v. O. de 1-1 binnen te schieten. En krap een minuut later weet Demi na een assist van Chantal ook de 2-1 binnen te knallen. En zo gaan we na een lekker spannende 1e helft de rust in met een 2-1 voorsprong.

Na een kwartiertje zijn de meiden weer bijgekomen en kunnen we vol energie beginnen aan de 2e helft.

Ook de 2e helft zijn er aan beide kanten kansen om te scoren. Ondanks ons harde werk slaagt Blijdorp er in de 54e minuut toch in om de gelijkmaker te maken. We staan lekker te spelen en eens moet die bal er toch weer eens in want kansen krijgen we genoeg. In de 62e minuut is het Fenna die in de kluts de bal toch in het doel weet te krijgen en zo staan we weer met 3-2 voor. Mandy houd ons gelukkig op die voorsprong met een mooie redding. In de 73e minuut weten we de score uit breiden naar 4-2 Na een voorzet van Nina weet Chantal  de bal in net netje te leggen. En na 90 minuten fluit de scheids af en winnen we deze spannende wedstrijd met 4-2 en zijn we weer koploper in de groep.

Meiden jullie hebben super gespeeld en hopelijk kunnen we deze reeks doorzetten, we moeten alleen nog even geduld hebben voor de volgende wedstrijd want die staat pas gepland op zaterdag 28 april tegen zuidland MO19-1. Dus hou dit gevoel en deze spirit nog even vast dan gaan we 28 april weer knallen.