SSS MO19-1 verliest laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen CKC MO19-1

CKC MO19-1

3 - 0

SSS MO19-1

2e klasse 4

30 mei 2018 20:00

Na de nederlaag van afgelopen zaterdag moeten we vandaag al weer aan de bak tegen CKC MO19-1. Dus reizen we om 18.45 uur af naar Rotterdam waar we om 20.00 uur moeten spelen. Ook vandaag missen we helaas wat speelsters, Demi H en Lisa waren er helaas niet. Jaimy en Amber herstellen nog van een blessure maar waren er wel om de meiden aan te moedigen. Als iedereen er klaar voor is kunnen we beginnen met de wedstrijd.

We beginne met Mandy in het doel. Lois, Sabine, Myrthe en Britt achterin. Charaya, Fenna en Nina op het middenveld. Voorin beginnen we met Wendy, Kim en Demi. Dus houden we Milou en Sanne nog over op de bank. Angelo als vlagger en aan Rene en Leen de taak om de meiden door die laatste competitiewedstrijd te loodsen.

We beginnen lekker want Wendy heeft in de 5e minuut een mooie actie in huis maar helaas krijgt ze daar geen beloning voor. En na 10 minuten is het aan de andere kant wel raak want CKC scoort de 1-0. Na een mooie bal van Fenna op Kim lijkt dit de 1-1 te worden maar helaas is de keepster van CKC net iets sneller bij de bal. Even daarna krijgt Wendy ook nog de kans de gelijkmaker te maken maar die bal gaat net naast. In de 39e minuut maakt er een van CKC hands en krijgen we een vrije trap maar ook die wilt er niet in want Fenna schiet m in de muur. CKC krijgt ook genoeg kansen maar toch gaan we de rust in met 0-1.

In de rust heeft Thomas van Wanrooij al de meiden getrakteerd op een AAtje met de hoop dat ze er meer energie van krijgen om de achterstand om te zetten naar een overwining.

De 2e helft begin eigenlijk net als de eerste helft over en weer zijn er wat kansjes. In de 53 minuut weet CKC de stand uit te breiden naar 2-0 en een minuut later ook de 3-0 te maken. Helaas hebben die Aatjes in de rust niet geholpen. We blijven wel knokken maar ook vandaag zit het er vandaag helaas niet in. Demi krijgt in de 70e minuut nog een kans om de ere treffer te maken maar ook dat is ons vandaag niet gegund. Na 90 minuten fluit de scheids af en verliezen we de laatste competitiewedstrijd van CKC met 3-0.

Meiden jullie hebben je best gedaan jammer genoeg hebben we niet genoeg punten gepakt om kampioen te worden maar wij feliciteren Hekelingen met hun kampioenschap ze waren overduidelijk de beste van deze competitie.

Na afloop van de wedstrijd houdt Kim nog een speech en hebben de meiden een leuk cadeautje voor de trainers, om hun te bedanken voor het afgelopen seizoen, voor hun geduld en alle gezellige en leerzame trainingen. En natuurlijk voor het coachen tijdens alle wedstrijden. We spelen een maandag nog een wedstrijd tegen SHO voor de HW Bokaal en daarna zit voor ons dit seizoen er echt op. Dus maandag nog even knallen tegen SHO en dan staan we in de finale tegen Heinenoord. Come on !!!!!