SSS MO19-1 blijft na 3 wedstrijden nog ongeslagen in de competitie

2 - 5

SSS MO19-1

2e klasse 4

7 april 2018 12:15

Na een aantal weekenden niet gevoetbald te hebben, mogen we op deze lekkere zonnige lentedag afreizen naar Barendrecht waar we het om 12.15 uur opnemen tegen Barendrecht MO19-2. Vandaag zijn Jaimy en Myrthe er niet bij. Ook Demi en Lois spelen niet mee maar ze zijn er wel bij om de dames aan te moedigen.

We beginnen vandaag met Mandy in het doel. Wendy, Sabine, Britt en Lisa achterin. Milou, Fenna en Nina op het middenveld. En voorin met Amber, Kim en Sanne. Charaya begint op de bank (nou ja op de bank….. zonder dug-out zit je dus gewoon op het gras)

We beginnen best goed aan de wedstrijd en krijgen wat kansjes. Staan lekker te voetballen en in de 21e minuut is het Fenna met een assist op Kim en die weet de 0-1 binnen te knallen. Een paar minuten later krijgt Kim de kans om de volgende binnen te schieten maar deze bal word gestopt door de keeper. Ook Amber krijgt de kans op de 0-2 maar knalt deze tegen de lat. En als het zelf niet lukt om de kansen af te maken is het Barendrecht die daarvan profiteert en dus staat het in de 35e minuut alweer 1-1. Net voor rust komen we dan toch weer op voorsprong na een assist van Sanne is het Kim met der 2e goal vandaag. 1-2. Helaas is de voorsprong van korte duur want in de 45e minuut is het een hele mooie goal voor Barendrecht Mandy was kansloos en zo gaan we dus de rust in met een 2-2.

Omdat het best een wandelingetje is naar de kleedkamer en het een lekker zonnig weertje is blijven we in de rust lekker op het veld. De thee word gehaald door Nina en Wendy dus ff lekker bijkomen en weer opladen voor de 2e helft.

De 2e helft staan we goed te voetballen en komen we ook weinig in de problemen. In de 66e minuut komen we gelukkig weer op voorsprong na een assist van Britt kan Kim der 3e van vandaag binnen tikken. 2-3. Krap een minuut later weet Kim uit een halve omhaal op een geweldige manier ook de 2-4 te scoren. Echt in de problemen komen we niet. Staan lekker te voetballen en het ziet er dan ook naar uit dat we deze 3e wedstrijd van de competitie ook weten te winnen.  In de 80e minuut is het Kim met een assist op Sanne en zo breiden we de stand uit naar 2-5. Na 90 minuten is het tijd en zo blijven we na 3 wedstrijden ongeslagen in de competitie.

Meiden, jullie hebben lekker gevoetbald, goed samen gewerkt en hopelijk kunnen jullie dat doorzetten naar een maandag want dan staat er een moeilijke wedstrijd te wachten tegen Heinenoord MO19-1 voor de HW bokaal.