SSS Mo19-1 wint 2 competitiewedstrijd van 2018 ook met ruime cijfers.

Smitshoek MO19-1

2e klasse 4

10 maart 2018 14:30

M. Flanderhijn

Na een paar hele koude weken en dus geen voetbal mogen we vandaag eindelijk weer het veld op. De vorige wedstrijd hebben we lekker gespeeld en ook met een ruime cijfers gewonnen dus hopelijk gaat het ook vandaag weer lukken....

Helaas is Charaya verhinderd, Fenna was met Dames 2 mee en Jaimy is nog geblesseerd. Dus beginnen we deze wedstrijd met Mandy in het doel. Lisa, Sabine en Myrthe achterin. Lois, Britt, Kim en Nina op het middenveld en Sanne, Amber en Demi voorin. Wendy en Milou beginnen vandaag op de bank. Rene Vermaas bedankt voor het vlaggen!!

De scheids is er klaar voor en we beginnen om 14.30 uur aan de wedstrijd. Het begint goed van onze kant en na 5 minuten weet Demi de bal al mooi binnen te schieten en staan we dus al snel met 1-0 voor. We spelen net als vorige week weer lekker over en het ziet er dan ook veel belovend uit voor vandaag. In de 13e minuut is het Nina die de bal ingooit naar Amber en Amber de bal voorgeeft op Kim die zo de 2-0 binnen knalt. Kort daarna is het weer raak Smitshoek verdedigd niet al de best uit en daar weet Demi goed gebruik van te maken en scoort de 3-0. Na een stevig duel om de bal raakt demi geblesseerd aan der knie en kan helaas niet verder spelen. In de 39e minuut is het Smitshoek die de bal net over Mandy weet te schieten 3-1. Net voor rust weet Sanne met goede moves der vrouwtje te passeren en een goede assist op Kim geeft en die tikt de 4-1 binnen.

Na 15 minuutjes rusten is het jammer genoeg een beetje gaan regenen  maar het is tijd voor de 2e helft dus weer op naar veld 3.

2e helft begint ook weer lekker want na 3 minuten weet Kim al de 5-1 binnen te schieten. We spelen de 2e helft iets minder en Smitshoek komt wat meer op onze helft maar we komen niet echt in de problemen want achterin staan ze lekker te verdedigen. In de 55e minuut is het Mandy met een super trap die zo een bij Amber terecht komt en die scoort de 6-1. We zijn zeker de betere partij maar echt super veel kansen krijgen we niet meer. In de 65e minuut geeft kim de assist op Wendy en zo staat het dus alweer 7-1. Na 83 minuten fluit de scheids af…waarom weet ik niet maar wel raar dat we niet gewoon 90 minuten voetballen. Je kan dan wel met 7-1 winnen maar je zal aan het eind van het seizoen maar een doelpunt tekort komen voor het kampioenschap…………..

Meiden jullie hebben lekker gespeeld en ook deze wedstrijd gewonnen. Toppie!!!

Volgende week spelen we uit bij CKC en hopelijk kunnen we dan net zo vaak juichen als vandaag….