SSS MO19-1 wint Hoekse Waardse Derby tegen SHO MO19-2

1 - 3

SSS MO19-1

2e klasse 4

19 mei 2018 14:30

Vandaag spelen we uit tegen SHO dus vertrekken we om half 2 richting Oud-Beijerland. Waar we het om half 3 opnemen tegen MO19-2. Ook vandaag moeten we helaas wat speelsters missen. Amber, Jaimy en Lois spelen vandaag niet mee.

We beginnen de wedstrijd met Mandy in het doel. Lisa, Myrthe, Sabine en Britt achterin. Demi H., Fenna en Nina op het middenveld. Sanne, Kim en Demi voorin. De wissels zijn Milou, Charaya en Wendy.

Als om half 3 iedereen er klaar voor is kunnen we beginnen aan de eerste helft. Voor Nina begint die niet echt heel fijn want na 30 seconde krijgt ze al een bal in haar gezicht (bedankt Britt), gelukkig kan ze wel door. In de 15e minuut weet Kim uit een corner van Demi H. de bal binnen te schieten en staan we al met 0-1 voor. Na 18 minuten krijgt Nina toch te veel last van haar hoofd en wordt gewisseld voor Milou. In de 20e minuut krijgt Demi een mooie kans maar haar schot komt op de lat. Wendy heeft nog een mooie actie op volle snelheid maar die bal word gestopt door de keeper. Net voor rust houd Mandy ons op voorsprong met een mooie redding en gaan we de rust in met 0-1.

Na 15 minuten rusten beginnen we weer fris aan de 2e helft.

We staan lekker te voetballen komen niet echt in de problemen dus ook vandaag moeten we toch echt weer met de 3 punten naar Klaaswaal. In de 52e minuut weet Sanne de stand uit te breiden naar 0-2.  SHO krijgt nog wel een kansje maar gelukkig staat ook Mandy weer goed op te letten. In de 66e minuut weet Milou Fenna te vinden en die knalt de 0-3 binnen. Kim word een kwartier voor tijd nog hardhandig neergehaald maar dat vind de scheids blijkbaar niks dus houden we er alleen een corner aan over. Uit een de corner schiet Kim die bal net over het doel. In de 90e minuut weet SHO nog te scoren en eindigen we de wedstrijd met 1-3.

Meiden jullie hebben wederom weer lekker gespeeld en met nog 2 wedstrijden te gaan komt het nu wel heel dichtbij. Volgende week wordt het een hele belangrijke wedstrijd namelijk thuis tegen Hekelingen en ik hoop dat jullie er volgende week niet voor 100 maar voor 200% tegenaan gaan.