SSS MO19-1 helaas niet sterk genoeg tegen Hekelingen MO19-1

26 mei 2018 14:00

Scheidsrechter

nog niet bekend

Onbekend

Op deze snik hete dag spelen we een hele belangrijke wedstrijd tegen Hekelingen MO19-1. Om kans te houden op het kampioenschap moeten we deze wedstrijd echt winnen. Er zijn er die al heel de week niet kennen slapen van de zenuwen en dan spelen we ook nog eens op veld 1, maar hopelijk zijn de meiden vandaag de zenuwen de baas en kunnen ze die belangrijke punten binnenslepen. Vandaag doen Jaimy en Amber niet mee, ze zijn nog herstellende van een blessure.

We beginnen vandaag met Mandy in het doel. Britt, Sabine, Wendy en Maud achterin. Milou, Fenna en Demi H. op het middenveld en Sanne, Kim en Demi voorin. Dus beginnen Myrthe, Lisa, Charaya en Nina op de bank.

De eerste 20 minuten gaan aardig gelijk op. Fenna heeft een mooie actie maar helaas word dat niet beloond met een doelpunt. In de 22e minuut is het wel raak voor Hekelingen en staan we al met 0-1 achter. En een minuut later ook al 0-2. Dit was niet echt zoals we vooraf hadden gehoopt. Hekelingen krijgt steeds meer kansen maar Mandy staat echt super goed te keepen. In de 40e minuut krijgt Hekelingen een vrije trap mee maar terwijl die geschoten word fluit de scheids alleen weet niemand wat er nou echt aan de hand is want hij keurt alsnog wel het doelpunt wat daaruit valt. Een beetje vreemde situatie want als ze dan verhaal gaan halen zeg die dat het zijn fout was maar dat hij het niet meer terug kan draaien, ik zou denken neem m dan over maar nee hoor hij telt m en staan we dus net voor rust al met 0-3 achter en dat word moeilijk om tegen dit toch wel betere Hekelingen nog goed te maken.
Na 45 minuten spelen zijn alle meiden wel toe aan de rust, het is echt super warm dus een koud siroopje gaat er wel in.

De 2e helft veranderd er niet veel Hekelingen is echt wel wat beter. We knokken echt nog voor wat we waard zijn maar het zit vandaag echt niet mee. Er komen steeds meer pijntjes en de warmte begint ook echt wel te veel te worden bij wat meiden. In de 63e minuut weet Hekelingen de score nog veder uit te breiden naar 0-4. In de 71e minuut weet Nina in eerste instantie de bal nog van de lijn te tikken maar daarna gaat ie toch het netje in en is het 0-5. Ondanks dat het eigenlijk niet meer te redden valt geven we niet op en staat vooral Mandy echt lekker te keepen. In de 77e minuut krijgen we dan ook nog de 0-6 om de oren. Kim krijgt nog een kansje om de ere treffer te maken maar ook dat is ons vandaag niet gegund en verliezen we deze wedstrijd met 0-6.

Meiden we waren zo dicht bij maar helaas is er vandaag een einde aan die droom gekomen. Jullie hebben gestreden, geknokt maar helaas heeft het niet zo mogen zijn. Woensdag spelen we de laatste competitiewedstrijd uit tegen CKC, hopelijk zijn jullie dan weer bijgekomen van deze teleurstelling en gaan we het seizoen wel afsluiten met een lekkere overwinning. Ik ben trots op jullie!!!