SSS MO19-1 weer een stap dichter bij het kampioenschap.

DVV '09 MO19-2

2e klasse 4

12 mei 2018 12:00

K. de Bie

Op deze heerlijke zonnige dag spelen we om 12.00 uur thuis tegen DVV’09 MO19-2. Helaas moeten we heel wat speelsters missen, Onze keepster Mandy is op vakantie. Charaya had een begrafenis. Jaimy, Wendy en Amber zijn geblesseerd en Myrthe en Milou hadden examen trainingen. Gelukkig waren de meiden van de MO15-1  Maud, Fleur en Nova zo vriendelijk om met ons mee te doen.

We beginnen vandaag met Sabine in het doel. Lois, Britt, Lisa en Maud achterin. Demi H., Fenna en Nina op het middenveld. Sanne, Kim en Demi B. voorin.  Fleur en Nova beginnen op de bank.

De eerste helft begint niet echt lekker want na 2 minuten staan we al met 0-1 achter. De meiden zijn gelukkig snel wakker geworden want 6 minuten later staat het alweer 1-1 na een doelpunt van Demi H. In de 13e minuut is het Demi H. met een assist en Demi B. weet de bal binnen te tikken 2-1. We krijgen genoeg kansen maar helaas weten we de score (nog) niet verder uit te breiden. Sabine staat ook lekker te keepen en houd op die ene bal der doel netjes schoon. Na 45 minuten fluit Karel voor rust en dat hebben we wel nodig ook want het is bloedje heet dus tijd voor een beker siroop.

Na 15 minuten rust zijn we weer helemaal klaar voor de 2e helft. Sanne is in de rust weggegaan dus houden we nog 1 wissel over. We zijn echt wel de betere partij en gaan dit ook in de 2e helft doorzetten. In de 60e minuut scoort Kim na een assist van Fleur de 3-1. Fenna komt nog heel dicht bij voor de 4-1 maar haar schot komt tegen de paal, Kim staat goed op te letten en kan daardoor gelijk uithalen maar ook haar schot komt tegen de paal aan en of we aan het flipperen zijn schiet ook Fenna m nog een keer tegen de paal. In de 77e minuut scoort Demi H. met een mooie actie vooraf de 4-1 en met deze uitslag eindigt ook onze wedstrijd.

Meiden jullie hebben lekker gespeeld en het kampioenschap is zeker nog inzicht. Maud, Nova en Fleur bedankt voor het meespelen. Zaterdag spelen we om 14.30 uur uit tegen SHO MO19-2 en ook dan hoop ik jullie weer voor 100% gemotiveerd te zien en na afloop natuurlijk weer die blije gezichtjes omdat we dat weer een wedstrijd dichter bij ons kampioenschap zijn….